RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roman, în Olanda?

/ 31 august 2015
Dorit în Bulgaria și Germania, vârful pandur pare că va lua drumul Olandei, fiind dorit de formația NEC Nijmegen în Eredivise.

4

După ce negocierile cu Litex Loveci și echipa din liga secundă a Germaniei s-au sistat în cazul transferului lui Mihai Roman, până la urmă, vârful de 23 ani este aproape să se despartă de Pandurii Târgu Jiu, iar asta cât mai repede.

Olandezii de la NEC Nijmegen îl vor pe Roman în Eredivise, aceștia bătând deja palma cu gruparea gorjeană asupra mutării, însă totul depinde de răspunsul jucătorului, care ar trebui să vină până la noapte, deoarece astăzi este ultima zi din fereastra dedicată transferurilor în Olanda.

„Am ajuns la un numitor comun pentru trecerea lui Roman acolo, in cursul zilei de azi vom face rapid actele pentru ca Mihai sa plece acolo. Sigur, daca si el isi doreste”, a spus președintele pandurilor, Narcis Raducan, la Sport.ro.

Aceeași sursă informează că Pandurii ar urma să păstreze un procent de 15% dintr-un viitor transfer al lui Roman.

NEC Nijmegen este nou-promovată în Eredivise, ocupând locul 9, cu 6 puncte acumultate după cele 4 etape scurse.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.