RSS post comments feeds rss email feeds twitter

După Anton, poate pleca și Roman

/ 19 august 2015
Vârful pandur este dorit de Laurențiu Reghecamf la actuala sa formație din Bulgaria, Litex Loveci,dar pe fir a intrat și o echipă din liga secundă a Germaniei, iar Edward Iordănescu poate rămâne fără un alt jucător de bază, după despărțirea, ca și parafată, de Paul Anton.

9-e1415903310891

Atunci când totul părea să intre pe un făgaș normal în pregătirea fizică pandură, iar relațiile de joc să se închege după cele 12 transferuri făcute de gruparea gorjeană în această vară, Iordănescu jr. este pe punctul de a pierde doi oameni de prim 11-ce dintr-un foc. Dacă în privința mutării lui Anton în Rușia, fiul selecționerului s-a resemnat cu gândul că își va pierde căpitanul, fostul golgheter al echipei, Mihai Roman, îl poate lăsă pe Edi descoperit în compartimentul ofensiv. Roman nu duce lipsă de oferte, iar pe serviciile vârfului de 23 de ani se bat Litex Loveci, formație pregătită de Laurențiu Reghecamf în campionatul Bulgariei, dar și o echipă din liga secundă a Germaniei.

În cazul în care se va bate palma cu unul dintre cluburile care îl vor pe Roman, Wellington va rămâne singurul atacant din lotul celor de la Pandurii, iar Edward Iordănescu nu vrea să lase nimic la voia întâmplării și are variante pentru a umple cât mai repede golurile lăsate de foștii internaționali români: „Putem pierde și golgheterul echipei, asta este realitatea, trebuie să punem altceva în loc. Să găsim repede jucători care să se adapteze imediat și să ajute echipa. Este un moment greu pentru mine și echipă. În decembrie 2014 am spus că voi face echipa să joace și își va îndeplini obiectivul. Ne vom îndeplini obiectivul și echipa va crește de la joc la joc. Dacă Mihai Roman nu pleacă, compartimentul ofensiv este acoperit. Dacă Mihai Roman pleacă atunci trebuie să aducem ceva, de ce nu, l-aș dori și pe Tade. Nu ascund că am discutat de Ionuț Neagu, insistăm pentru el, e un jucător pe care îl știm, vedem dacă putem materializa acest transfer. Avem nevoie urgentă de jucători pentru a fi acoperiți din punct de vedere cantitativ, îmi doresc și calitate pentru a ajunge în play-off”, a spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.