RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Locul 3 la „Cupa Energia”

/ 31 august 2015
Baschetbaliștii lui Antonis Constantindes n-au izbutit să joace finala turneului organizat la Târgu Jiu, suferind un eșec sâmbătă seara, cu BC Mureș, echipă ce a plecat cu locul 1 de la „Cupa Energia.”

11900080_10153492401486827_3855561991224524977_n

În acest weekend, la Târgu Jiu, s-a consumat un nou episod al Cupei Energia. Dacă mai toate turneele amicale sunt adjudecate de echipele gazdă, printr-o modalitate sau alta, nu același lucru s-a aplicat și în cazul trupei lui Antonis Constantinides.

După debutul bun în compania formației SCM U Craiova din presezon, baschetbaliștii gorjeni n-au mai fost la fel de convingători și în semifinala patulaterului, jucată împotriva celor de la BC Mureș. Aceștia au avut meciul în mână până la pauză, dar l-au pierdut în sferturile 3 și 4, când ardelenii au revenit grație unui parțial de 14-0 și un 17-7, scorul penultimului act. Totuși, încrâncenarea s-a păstrat până la final, iar la scorul de 70-69 pentru adversari, fundașul Jamar Diggs a ratat șansa unui succes înregistrat de echipa sa în ziua inaugurală a turneului, iar BC Mureș a mers în finală, acolo unde a dat, ieri, peste U BT Cluj Napoca, învingând-o chiar și pe aceasta, cu o reușită în ultima secundă semnată de Goran Martinic, scor 74-72.

Energia și-a spălat păcatele în finala mică, disputată împotriva lui CSM Oradea. De această dată, Troupe&Co. au etalat un joc mult mai eficient, care le-a și adus locul 3 la „Cupa Energia”, întrecere de pregătire ce are în spate mai multe ediții organizate în presezonul echipei de baschet. Miles, autor a 19 puncte duminică după-amiaza, a fost principala gură de foc în victoria, 86-80, cu orădenii. O surpriză plăcută a încleștării a constituit-o românul Szabolcs Santa, cu 8 puncte și 7 recuperări. Pivotul Callistus Eziukwu a fost și el printre remarcați.

Lamont Mack a evoluat la acest turneu după semnarea contractului cu Energia Târgu Jiu.

foto: CSM Oradea
www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.