RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aziz Khalouta, la o semnătură de Pandurii

/ 2 iulie 2015
După ce și-a asigurat serviciile argentinianului Filippetto, Pandurii se află în negocieri avansate cu un alt jucător străin. 

abdelaziz-khalouta(fortuna-sittard)(1)De această dată este vorba de un jucător de profil ofensiv, ținta fiind olandezul de origine marocană Aziz Khalouta. Acesta vine din Țara Lalelelor după ce și-a încheiat contractul cu VVV Venlo, echipă din liga secundă olandeză. Khalouta, care poate evolua pe aproape orice post de la mijloc în sus, posesor al unei staturi impozante și cu o viteză bună, a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din liga a doua din Olanda în ultimele două sezoane. Campionatul trecut a jucat 34 de meciuri pentru VVV Venlo marcând 10 goluri, însă cu un an înainte a avut un an și mai bun în tricoul celor de la Fortuna Sittard, echipă pentru care în 37 de partide a marcat 15 goluri bifând și 6 assisturi.

Acesta ar fi al treilea transfer făcut de Pandurii în doar câteva zile, după ce gorjenii au semnat deja cu portughezul Vasco Fernandez și argentinianul Ezequiel Filippetto, ambii fiind fundași.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.