RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar și Batin, acum adversari

/ 14 mai 2015
Doi dintre jucătorii din lotul botoșănean au evoluat și pentru Pandurii, unul dintre ei fiind în continuare jucătorul gorjenilor.

Lazar u clujDavid Lazar este împrumutat în acest sezon moldovenilor, portarul adus de Eugen Pîrvulescu de la Sibiu în urmă cu câteva sezoane declarând că acum își dorește ca echipa la care joacă să obțină punctele puse în joc, viitorul discutându-se din vară: „Nu pot să zic că este o presiune foarte mare. Pentru mine este important să-mi fac datoria faţă de FC Botoşani pentru că sunt sub contract până în vară. Ca jucător profesionist trebuie să o fac ca atare. Nu ştiu dacă voi reveni la Pandurii. O să vedem din vară dacă sunt dorit aici, dacă sunt dorit la Pandurii. Unde o să fiu dorit, acolo o să mă duc. Nu am avut nicio discuţie. Avem nevoie de puncte. Avem şanse foarte mari cu Pandurii, ţinând cont că le lipsesc şi lor mulţi jucători. Noi tratăm altfel jocul acasă, suntem mult mai agresivi”, a spus David Lazar.

Atacantul Paul Batin a trecut și el prin curtea pandurilor, dar nu a fost oprit, iar acum spune că nu are nici regrete dar nici nimic de demonstrat gorjenilor: „Nu este un meci special pentru mine deoarece am jucat la Pandurii în urmă cu mult timp, erau alţi jucători. Este un meci de capionat pe care dorim să-l câştigăm şi să fim cât mai liniştiţi. Îmi doresc să joc în Europa League. De câteva ori am fost la un pas să evoluez dar nu am reuşit. Fiecare jucător îşi doreşte să joace într-o competiţie europeană”, a declarat Paul Batin.

batin saritura

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.