RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar, din nou spre Botoșani

/ 2 iunie 2014
Portarul David Lazar nu își găsește locul încă printre titularii Pandurilor și, având în vedere și vârsta acestuia, conducerea echipei gorjene dorește să-l împrumute pentru încă un sezon unei echipe din Liga 1.

David Lazar            După un retur bun făcut la FC Botoșani, cu care a terminat pe locul 8 în Liga 1 la prima prezență a moldovenilor în primul eșalon, Lazar este dorit în continuare la această echipă însă rămâne de văzut dacă aceștia vor accepta și doleanțele Pandurilor: „Ideal ar fi pentru Lazar să apere pentru o echipă de primă Ligă. La Botoșani a fost foarte bine, a avut condiții bune și este posibil să meargă tot acolo. Diferența este că nu vom mai ține noi nicio parte din salariu. Până acum țineam și noi o parte importantă din salariu, mai puțin de jumătate, dar dacă îl vor prelua cei de la Botoșani, singura noastră cerință este să preia ei integral salariul. Lazar mai are contract cu noi și dacă va dori să plece împrumut la Botoșani, înainte vom semna o prelungire a contractului. Nu ne permitem ca el să explodeze la Botoșani și apoi să plece liber de contract”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

În două sezoane și jumătate cât a jucat la Pandurii, David Lazar a strâns 20 de meciuri între buturile echipei gorjene în Liga 1, în vreme ce la FC Botoșani, în returul campionatului trecut, portarul de 23 de ani al gorjenilor a mai bifat 11 prezențe în primul eșalon.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.