RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aplicația Pandurii, considerată inutilă

/ 5 mai 2015
Clubul Pandurii lansase o aplicație pentru telefoanele mobile care să facă mai facil accesul posesorilor de smartphone la informațiile cu privire la echipa de fotbal, însă pentru a doua oară aceasta se află pe punctul de a fi închisă.

aplicatieAplicația a fost lansată oficial pe 10 decembrie, anul trecut, dar la foarte scurt timp, noua conducere a gorjenilor a luat decizia că circa 100-150 de euro lunar reprezintă o cheltuială nejustificabilă pentru un club de liga 1, așa că o vreme ea a fost suspendată. Ulterior, oficialii Pandurilor au revenit la gânduri mai bune față de suporteri și au redeschis aplicația, una pe care acum, din nou, o neglijează. Probabil din cauza neplății către furnizorul de servicii, aplicația nu mai este actualizată cu informații, ultima știre postată fiind datată pe 27 aprilie și ne anunță cât au costat biletele la meciul cu Dinamo.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.