RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii ar putea juca la Vâlcea din sezonul viitor

/ 31 martie 2015
Startul construcției noului stadion din Târgu Jiu se apropie, iar gorjenii își caută deja ”casă” pentru sezonul următor, variantele viabile fiind Râmnicu Vâlcea și Drobeta Turnu Severin.

stadion-pista-bitum

La sfârșitul săptămânii trecute, Pandurii Târgu Jiu a remizat, 2-2, cu CSM Rm. Vâlcea, pe stadionul din Zăvoi, într-o partidă amicală disputată în pauza prilejuită de înfruntarea avută de reprezentativa României cu Insulele Feroe, contând pentru preliminariile Euro 2016. ”Din vară, la noi se va lucra la stadion, nu mai putem juca acolo, sunt mai multe discuţii în sensul acesta, nu e nimic concret. Dacă se va decide să jucăm la Vâlcea, sper să atragem public, să avem spectatori, oamenii din zonă să adopte echipa, să ne susţină. Sunt condiţii acceptabile aici, dacă se decide să jucăm aici, se mai pot aduce îmbunătăţiri, dar vom vedea”, a declarat Edi Iordănescu în privința unei eventuale mutări a echipei sale pe stadionul vâlcean.

Primăria Târgu Jiu va scoate la licitație bunurile stadionului ”Tudor Vladimirescu”, nocturna putând fi adujudecată chiar de Primăria Vâlcea, în scopul unei colaborări între Pandurii Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea din ediția viitoare.

Drobeta Turnu Severin reprezinta altă variantă pentru gorjeni.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.