RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a urcat pe locul 4

/ 15 martie 2015
Trupa lui Antonis Constantinides a reușit o victorie extrem de importantă, Energia învingând cu 78-66 (20-17, 24-16, 7-16, 27-17) pe U BT Cluj Napoca.

IMG_8623     Partida a fost una echilibrată în primul sfert, unul în care diferența a făcut-o doar ultima reușită a lui Porter Troupe, care cu o aruncare de trei puncte a stabilit scorul după primele 10 minute de joc, scor 20-17. Sfertul secund a fost unul în care echipa gorjeană a fost mai exactă în ofensivă, ceea ce a condus la o diferență mai mare pe tabela de marcaj, un alt coș de trei puncte fiind cel care a stabilit scorul pauzei, Milosevic punctând pentru 44-33, un scor care dădea impresia unui succes facil pentru Energia. Nu a fost așa pentru că sfertul al treilea a fost unul de coșmar pentru suporterii gorjeni. Energia a înscris doar șapte puncte, iar cu o intercepție în ultimele secunde Turner a dus echipa oaspete la doar o posesie în spatele Energiei, iar ultimele zece minute se anunțau extrem de tensionate. Din nou aparențele au înșelat, Energia s-a concentrat mai bine pe final de joc și nu a lăsat nicio șansă clujenilor. Cu un Watson din nou în zi de grație, Energia a dominat clar ultimul sfert, l-a câștigat cu 27-17, iar meciul s-a încheiat cu un succes meritat pentru echipa gorjeană, scor 78-66.

Watson a fost cel mai bun jucător de pe teren, a înscris 23 de puncte, și a fost secondat de Milosevic, care a terminat cu 17 puncte marcate. De partea cealaltă, Hargrove a fost cel mai bun marcator al oaspeților, jucătorul clujenilor marcând 14 puncte contra Energiei.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Lau spune:

    Doar se îndreaptă spre locul 4 (cu şanse chiar de locul 3). Deocamdată suntem pe 6.

  • realgorj spune:

    Suntem in grafic, desi s-a adunat multa oboseala…4 meciuri in 8 zile…maine vom spune 5 meciuri in 10 zile ! Hai Energia ! Este o minune ce ati realizat pana acum, si puteti continua ! Hai Energiaaaaa!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.