RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia pierde în play-off cu Odorheiul. Locul 4 e departe

/ 12 mai 2014
HC Odorhei a câștigat la Târgu Jiu meciul cu Energia, scor 26-27 (12-12), după ce a învins și pe Dinamo pe propriul teren și este deja marea favorită la locul 4, ultimul care asigură prezența în cupele europene.

IMG_9651             Energia a început bine, cu două goluri marcate de Asoltanei și Acatrinei și părea conectată la miza partidei. Scorul a devenit 4-1 pentru Energia după doar trei minute de joc și 6-3 în minutul 10 și se părea că echipa gorjeană va reuși să ducă meciul spre o victorie de care avea mare nevoie pentru a se păstra cu șanse reale la câștigarea turneului pentru locurile 4-6. Oaspeții au revenit însă rapid în joc, au egalat în minutul 13 și au preluat conducerea cu zece minute înaintea pauzei. Energia a luat din nou avantaj de două goluri pe tabelă, scor 11-9, dar l-a pierdut și la pauză s-a intrat cu un scor egal. Repriza secundă a păstrat echilibrul din prima parte până în minutul 40, când tabela indica încă un scor egal, 18-18. A venit însă un interval de șase minute în care Energia a punctat o singură dată, în vreme ce oaspeții au marcat de patru ori, ceea ce i-a pus din nou în postura de a visa la o victorie la Târgu Jiu. Gazdele au avut o tresărire de orgoliu și de la 19-22 au ajuns să preia conducerea cu 24-23 și 25-24.

După această revenire spectaculoasă, Energia probabil s-a și văzut învingătoare. A venit un time-out al oaspeților și mâini ridicate în semn de victorie pentru gazde, însă ceea ce a urmat a fost în favoarea handbaliștilor din Odorhei. Finalul a fost unul încins și bine tratat de oaspeți, care au dovedit că posedă mai multă experiență pentru astfel de momente. Odorheiul a întors scorul, Energia a marcat un singur gol în finalul meciului în vreme ce elevii lui Caba au înscris de trei ori.

Energia Pandurii Târgu Jiu – HC Odorhei 26-27 (12-12)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 500.

Energia: Șelaru, Antonaru, Acatrinei (7), Apolzan (4), Dinescu (4), Asoltanei (4), Ilieş (2), Mledenciu (2), Giotoiu (1), Dragnea (1), Roman (1), Enache, Păiuş, V. Popescu, Mazilu, Liberţ. Antrenor : Liviu Andrieş.

HC Odorhei: Szabo, Szilard, Ciobanu, Majnov (8), Talas (5), Feuchtmann (5), Botond (4), Szasz (2), Vlad (1), Mihalcea (1), Onyejekwe (1), Komporaly, Sipos, Blecic, Irimescu, Kuzmanoski. Antrenor: Vlad Caba.

Arbitrii: Bogdan Stark (Bucureşti) şi Romeo Ştefan(Ploieşti).

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.