RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Start de primăvară în Liga a 3-a

/ 8 martie 2015
Primăvara a avenit și pentru echipele din Liga a 3-a, Gorjul s-a pus în mișcare și la acest nivel, iar reprezentantele noastre din acest eșalon au avut parte de rezultate bune în primele partide oficiale din 2015.

IMG_2694  Un succes clar a înregistrat Pandurii II, care din această primăvară își joacă meciurile de pe teren propriu la Rovinari. Elevii lui Adrian Bogoi s-au impus cu 4-1 (2-1) în fața celor de la Millenium Giarmata. Echipa a doua a Pandurilor a beneficiat de un aport important de jucători de la Edi Iordănescu, nu mai puțin de patru jucători de la prima echipă evoluând la Rovinari: Mingote, Shalaj, Smrekar și Shamsin. Dealtfel, Smrekar a fost și pe lista marcatorilor, el marcând o dată din acțiune și o dată din penalti. Meciul a avut nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă, toate acordate pandurilor mici, Ionuț Constantin și Șendroiu, jucător revenit pe terenul de joc după ce a suferit în iarnă o operație de menisc, transformând și ei câte un penalti. Diarra, de la oaspeți, a fost nu doar cel care a deschis scorul la Rovinari, ci și cel care a fost protagonistul unei alte secvențe, una soldată cu eliminarea sa de pe teren în minutul 80. Diarra a intrat în conflict cu un jucător al Pandurilor, a primit un cartonaș galben după care a arătat semne obscene spectatorilor, motiv pentru care el a fost eliminat direct, arbitrul arătându-i cartonașul roșu. Jucătorul celor de la Giarmata a încercat să-și motiveze gesturile spunând că a fost ținta unor injurii cu tentă rasistă din partea spectatorilor, lucru infirmat însă de conducerea clubului târgujian care a și emis un comunicat oficial pe această temă. Diarra nu a fost singurul jucător eliminat de la oaspeți, Soare fiind eliminat la faza primului penalti primit de gorjeni.

Un alt rezultat foarte bun a fost obținut de Minerul Motru, echipă care a reușit să se impună în deplasare, la limită, cu 1-0, pe terenul celor de la FC Hunedoara. Motrenii nu au marcat în acest meci, însă a făcut-o Roiu în propria poartă în minutul 58, gol care a însemnat și trei puncte extrem de importante pentru echipa gorjeană.

Neînvinsă a terminat meciul, deși a jucat tot în deplasare, și Știința Turceni. Echipa lui viorel Cojocaru a încheiat cu un scor alb meciul disputat cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

Rezultatele etapei a 14-a:

Vulturii Lugoj – CS Ineu   0-1
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Ştiinţa Turceni   0-0
ACSVM Craiova – Minerul Mehedinţi   3-0 / neprezentare
Pandurii II Târgu Jiu – Millenium Giarmata   4-1
FC Hunedoara – Minerul Motru      0-1
Naţional Sebiş – ACSO Filiaşi      0-0
UTA Bătrâna Doamnă a stat.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • abc spune:

    cu” batrana doamna” va dati examenul ce fotbal stiti=va bate vineri acasa sa va scoata fotbalul din cap( 0-2)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.