RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Satelitul Energiei, calificat la turneul Semi-Final

/ 30 ianuarie 2015
Echipă secundă a Energiei Târgu Jiu a avansat în semi-finalele Ligii 1, cu un bilanț de 6 victorii și 8 înfrângeri.

BASCHET - BCM ELBA TIMISOARA - CS OTOPENI

Nu numai echipa mare de baschet se bucură de succes în această perioadă. Cu un lot format din tineri jucători autohtoni, satelitul Energiei Târgu Jiu a reușit calificarea în semi-finalele Ligii 1, după un parcurs neașteptat de bun raportat la valoarea adversarilor întâlniți. Dintr-o grupă alcătuită din formații precum Știința București sau Dinamo București, Energia 2 și-a croit drum spre următoarele faze ale competiției, chiar cu prețul unei victorii în Capitală, împotriva celor de la Rapid București. Până la final, bilanțul trupei pregătite de Alexandru Gliga și Claudiu Alionescu a fost unul negativ, dar care, totuși, i-a ajutat: 6 victorii și 8 înfrângeri.

Existând obligativitatea unei astfel de echipe satelit în cea de-a doua ligă din țară, dar fără drept de promovare, Bratoloveanu&Co. se vor duela în semi-finale cu formațiile secunde ale cluburilor CSU Asesoft Ploiești, Steaua CSM București, BC Mureș, Timba Timișoara și Universitatea Cluj.

Lotul Energiei 2 este următorul: Răzvan Bratoloveanu, Silviu Sanda, Adrian Vlad, Alexandru Berca, Cosmin Rogobete, Albert Tocaru, Filip Cîrciumaru, Eduard Bălcescu, Horia Constantinescu, Radu Rîșniță, Alexandru Buzuloiu, Vlăduț Udroiu, Alexandru Buju și Vlad Chiriac. Antrenori: Alexandru Gliga și Claudiu Alionescu.

În jocurile mai dificile de la acest nivel, când programul primei reprezentative le-a permis, Baris Aktas și Cătălin Vlaicu au dat o mână de ajutor, fiind de bun augur.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.