RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sullivan, OUT de la Energia după meciul cu Enel Brindisi

/ 27 ianuarie 2015
Adus ca înlocuitor pentru Louis Darby, în perioada în care numărul 8 de la Energia a stat departe de teren, fiind accidentat, șederea lui Sullivan la Târgu Jiu s-a prelungit odată cu problemele medicale întâmpinate și de Michal Kremen.

20_14_30_86

Partida din această seară, de pe terenul formației italiene Enel Brindisi, contând pentru cea de-a treia etapa a LAST 16 EuroChallange, va fi ultima pentru Frankie Sullivan în echipamentul Energiei. Sosit în luna noiembrie a anului 2014 la câștigătoarea Cupei României, cu scopul de a suplini absența compatriotului Louis Darby, când acesta a suferit o accidentare ce l-a ținut departe de parchet aproximativ o lună de zile, Sullivan a petrecut la Târgu Jiu două luni și jumătate, fiind al șaptelea jucător străin în lotul pregătit de Antonis Constantinides. În ultima perioadă, americanul a profitat de probleme medicale întâmpinate și de Michal Kremen, tehnicianul Energiei bazându-se pe el în confruntările cu CSU Sibiu, Okapi AalStar și BC Astana.

Transferul israelianului Tal Omer a grăbit despărțirea de Frankie, una ce părea inevitabilă. Astfel, începând cu data de 1 februarie, contractul dintre Sullivan și Energia se va încheia. Totodată, Omer va debuta pentru gruparea olteană în etapa cu numărul 18 a LNBM, când, la Târgu Jiu, va veni Universitatea Cluj.

6 meciuri a bifat Frankie Sullivan în campionatul românesc, având următoarele medii statistice: 4.3 puncte, 2.3 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.5 intercepții. În EuroChallange, jucătorul de peste ocean a evoluat în 4 partide, cu 6.3 puncte, 1.8 recuperări și 1.3 assisturi.

Informația a fost dezvăluită de președintele echipei de baschet Energia Târgu Jiu, Dan Cumpănașu, în cadrul emisiunii Sportul Gorjean, de la postul local Radio Accent.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Pacanele si Septari spune:

    e bine, pastrati-l pe domnu minea zis si lucky seven , am auzit ca joaca bine… dar nu baschet ci ruleta

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.