RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Digi Sport le-a adus bucurie, dar şi… bani!

/ 20 ianuarie 2015
Mai toate echipele din Liga 1 au trăit această pauză de iarnă cu teama că Liga Profesionistă de Fotbal va avea probleme în a scoate banii promişi de deţinătorii de drepturi TV pentru tranşa a doua, fapt care ar fi dus la mari dezechilibre în bugete şi, poate, chiar la colapsuri.

digi          Din fericire, în ultimul moment, când şansele de continuare a contractului păreau tot mai mici în condiţiile iniţiale, a apărut înţelegerea cu Digi Sport, ceea ce a readus Liga 1 pe mai multe mici ecrane, dar, mai important, şi suma, necesară achitării tranşei a doua datorată cluburilor, în conturile LPF. Preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că nu a avut foarte mari emoţii pentru că a avut mereu discuţii cu Gino Iorgulescu în care preşedintele LPF l-a asigurat că problema va fi rezolvată: „Spuneam că am mare încredere în preşedintele Gino Iorgulescu şi acum pot să spun că mă bucur foarte mult pentru că iubitorii fotbalului din Gorj şi nu numai pot vedea acum meciurile pe Digi. Cred că e o mare bucurie pentru iubitorii fotbalului. Le spunem bun venit celor de la Digi, au transmisii foarte bune, sunt profesionişti adevăraţi”. Pîrvulescu spune că este sigur şi de faptul că banii vor ajunge la timp şi în conturile cluburilor, care au mare nevoie de resurse financiare în această perioadă: „Din discuţiile purtate, la sfârşitul acestei săptămâni sau cel târziu la începutul celei următoare vom avea în conturi şi banii. Sunt importanţi banii, e o perioadă în care trebuie să bagi mâna în conturi pentru cantonamente, salarii, diverse materiale, probleme. E o perioadă în care se cheltuiesc mulţi bani şi sunt foarte bineveniţi. Mă bucur că s-au aşezat la o masă şi au reuşit să rezolve această problemă şi îl felicităm pe preşedintele Gino Iorgulescu că a reuşit acest lucru”, a mai declarat oficialul Pandurilor.

Din retur, Digi Sport va transmite toate meciurile din Liga 1, dar şi partidele din Cupa Ligii, transmisiile acestora urmând a se face în regie proprie. RCS-RDS a preluat drepturile pentru cele două competiţii până în 2019.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.