RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a început returul cu o victorie

/ 4 decembrie 2014
Trupa lui Andrieş confirmă faptul că se află în revenire de formă şi a reuşit să lege a treia victorie consecutivă, două în campionat şi una în Cupa României. Energia s-a impus la Târgu Jiu, scor 23-22 (12-14), în faţa celor de la Potaissa Turda în urma unui meci extrem de strâns şi solicitant.

Oaspeţii au început mai bine şi au condus la un moment dat cu patru goluri, scor 8-12, dar Energia a revenit pe finalul primei reprize şi a ajuns la doar un gol în spatele turdenilor, scor 12-13, însă Potaissa a mai înscris o dată şi a stabilit la 12-14 scorul primei reprize. Cu o apărare foarte agresivă şi cu un portar în mare formă, Antonaru făcând minuni în poarta Energiei, gorjenii au reuşit să preia conducerea, tabela indicând 17-15 după primele cinci minute ale reprizei secunde. Potaissa nu a cedat şi a revenit, a egalat la 19, dar trupa lui Andrieş a marcat de trei ori la rând ducând în minutul 50 scorul la 22-19. Din păcate, Energia nu a mai găsit minute bune calea spre gol, Oaspeţii au egalat din nou, iar ultimele două minute s-au jucat plecând de la 22-22. Dinescu a scuturat plasa adversă, apoi apărarea gorjeană şi-a făcut treaba şi victoria părea acontată, numai că finalul a fost încins după ce Acatrinei, uşor împins a călcat pe minge, iar Potaissa a avut ultimul atac. Ultima secundă a ţinut toată sala cu sufletul la gură, însă aruncarea de la 9 metri a turdenilor nu a mai adus o nouă egalitate pe tabelă, care a consemnat succesul meritat al Energiei.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.