RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, eșec în Ștefan Cel Mare

/ 26 octombrie 2014

Partida din „Groapă” s-a decis în minutele de prelungiri, fiind una extrem de spectaculoasă, dar încheiată prost pentru trupa lui Grigoraș.

FAZA-DINAMO-2-657x330

Ambele formații au început partida cu garda jos, iar prima ocazie a acesteia a venit în minutul trei din piciorul lituanianului Deivydas Matulevicius. După alte trei minute însă, Dinamo a deschis scorul prin Marius Alexe, învingându-l pe Gliwa cu un șut plasat la colțul scurt. Trupa lui Flavius Stoican a rezistat doar 90 de secunde în avantaj, Mihai Roman confirmând forma bună pe care o traversează printr-un gol ce a egalat din nou situația. În ciuda celor două grade înregistrate în Capitală, jocul a continuat să fie unul deschis, ambele combatante ratând noi ocazii importante de a trece la conducere. Aproape de pauză, Matulevicius a părăsit gazonul accidentat, în urma unui contact cu portarul echipei gazdă, Traian Marc. Dinamoviștii puteau intra cu avantaj la cabine dacă goalkeper-ul oaspeților nu respingea șutul venit din gheata lui Valentin Lazăr, în minutele de prelungiri ale primei părți.

Actul secund al încleștării a debutat cu Dinamo în ofensivă, dar oaspeții au fost cei care au dat lovitura în minutul 50, Mihai Roman bifând a doua dublă a sa în acest sezon. Pandurii s-au retras prea devreme în propria jumătate, situație ce i-a favorizat pe amfitrioni. Intrat de doar două minute pe teren, Dorin Rotariu a concretizat o centrare venită în fața porții de pe partea dreaptă. Până la final, atât Dinamo, cât și Pandurii au încercat să obțină toate cele trei puncte, forțând la fiecare acțiune. Centralul partidei le-a refuzat un penalty gorjenilor, iar mai apoi a anulat un gol al lui Rotariu, pe motiv de offside. Mihai Roman nu a încheiat meciul pe teren, fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Lovitura de grație a venit în minutul 91 când Kamil Bilinski a păstrat toate punctele în Ștefan Cel Mare, completând o partidă spectaculoasă, dar încheiată prost pentru olteni. Scor final: 3-2 (1-1).

„Suntem în creştere, jucăm bine de la meci la meci, dar punctele rămân la adversari. Înţeleg că am avut penalti şi nu ni s-a dat. A fost un joc deschis, pe contre, am avut ocazii multe” , Petre Grigoraș, antrenor Pandurii Târgu Jiu.

Dinamo Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu 3-2 (1-1)

Stadion „Ştefan cel Mare”, Bucureşti, spectatori: 500

Au marcat: Alexe (min. 7), Rotariu (min. 60), Bilinski (min. 90+2) / Roman (min. 8 şi 50)

Dinamo: Marc – Fai, Durimel (min. 55 Bilinski), Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar – Lazăr (min. 75 Gavrilă), Matei, Filip (min. 59 Rotariu) – Alexe. Antrenor: Flavius Stoican.

Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Elton, Erico, Momcilovic – Iorga (min. 75 Buleică), Anton, Nistor, Shalaj (min. 75 Nicoară) – Roman, Matulevicius (min. 37 Predescu). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Fai (min. 53 şi 90+2), Bărboianu (min. 88), Matei (min. 90+3), Rotariu (min. 90+3) / Roman (min. 40 şi 90), Erico (min. 67)

Cartonaşe roşii: Fai (min. 90+3) / Roman (min. 90)

Arbitri: Cătălin Popa – Vladimir Urzică, Marius Nicoară.

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Demisia spune:

    Credeam ca Grigoras o sa aiba coloana vertebrala si o sa-si dea demisia, dar vad ca n-are nicio problema. Cred ca a avut ca obiectiv sa duca „Pandurii sa termine in primele 6 echipe din Liga I ….” din coada. Bravo domnule si iti multumim ca o sa duci echipa in B si tu o sa ramai la o echipa de A. De acum trebuie sa-ti spunem esti un antrenor extrem de PROST domnule Grigoras.

  • contra-performante spune:

    Apropo de meciurile noastre bune cu Astra si Dinamo dupa mai putin de 3-4 zile cele doua echipe au fost eliminate de o echipa de liga 2 in cupa romaniei. Deci Grigoras ciocu’ mic cu jocurile bune ale pandurilor….. si lasa-ne taica. Moldova are nevoie de tine.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.