RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, eșec după eșec…

/ 19 octombrie 2014
Jucătorii Energiei promiteau o altă față a echipei, un alt joc, mai multă implicare și sperau că și rezultatul va fi unul pozitiv. Într-o măsură ei s-au ținut de cuvânt, de această dată nu atitudinea a lipsit, însă Energiei îi lipsesc prea multe pentru a reuși acum victoriile la care visează. CSM București a venit montată și, chiar dacă și ea este o echipă cu multe deficiențe, a fost cea care la final și-a trecut în cont cele trei puncte, scor 24-27 (13-14).

03După un start reușit, cu două goluri marcate de Kekezovic și Dragnea, au urmat 7 minute de secetă în atacul gorjenilor și tabela a trecut de la 2-0 la 2-5. Oaspeții au avut apoi constant 2-3 goluri avans, însă Acatrinei s-a trezit pe final de repriză și a limitat la un singur gol ecartul dintre cele două formații, scor 13-14 la pauză. Revenirea de la cabine a adus o echipă a Energiei care părea să se descurce bine și fără Dragnea, accidentat pe finalul primei reprize. De la 13-16, Energia a avut zece minute în care  reușit să înscrie de șase ori fără să primească gol, iar tabela dădea speranțe suporterilor gorjeni, scor 19-16 în minutul 43. A urmat însă o nouă cădere în jocul gorjenilor, după ce și Enache a rămas pe bancă, și scorul a devenit egal, 20-20 în minutul 51. Minutele 52-55 ne-au oferit un frumos duel Halasz vs. Marijanac, cu câte trei reușite pentru fiecare, cu gol pentru Halasz și replică a interului CSM-ului. Din păcate, în ultimele 5 minute de joc, Energia a rămas fără muniție, tabela s-a blocat parcă la 24 în dreptul golurilor echipei gorjene, în schimb s-a modificat de trei ori la oaspeți, care au punctat decisiv și și-au asigurat o victorie destul de clară, pe alocuri facilitată și de o brigadă de arbitri care a „ciupit” Energia atunci când CSM-ul avea nevoie. Însă, este clar, nu arbitrajele sunt la baza problemelor Energiei…

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.