RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere la Cluj, cu Universitatea

/ 4 octombrie 2014

Universitatea Cluj a răsturnat calculele hârtiei, bifând, cu prilejul etapei a X-a, prima victorie din istorie în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu. Plecaţi ca favoriţi cerţi înaintea partidei de pe Cluj Arena, gorjenii au dezamăgit prin jocul prestat.

IMG_6498

„Studenţii” au intrat mult mai conectaţi la partida de pe Cluj Arena, iar, în secunda 35, Nuno Viveiros a fost aproape de deschiderea scorului, după un şut ce a lovit transversala porţii apărate de Stanca. Conduşi din înaltul stadionului de Petre Grigoraş, Pandurii au încercat să ofere o replică palidă Universităţii Cluj prin şuturile expediate de Anton şi Roman din prima jumătate de oră a jocului. Înainte de pauză însă, golul a venit pentru trupa lui George Ogăraru, prefaţat de mai multe ocazii ale ardelenilor. Ajuns la 34 de ani, Vasilică Cristocea a introdus balonul în plasa formaţiei oaspete, oferind o încredere sporită propriei echipe în ceea ce privea repriza secundă a încleştării.

Pandurii Târgu Jiu s-a întors de la cabine cu două noutăţi în angrenaj, dar şi cu o poftă mai mare de joc. Aceştia au devenit mai agresivi, ratând ocazii periculoase în minutele 56, respectiv 60. Până la intrarea în ultimele zece minute ale meciului, gorjenii au depăşit tot mai mult fundaşii „şepcilor roşii” , înghesuindu-i pe amfitrioni în propria jumătate. Cu toate acestea, la puţin timp de la intrarea pe gazon, mijlocaşul Universităţii Cluj, Lorant Kovacs, a parafat primul succes al ardelenilor în faţa vicecampioanei sezonului 2012-2013, printr-o reuşită de senzaţie care l-a ridiculizat pe Răzvan Stanca.

În urma acestui eşec, Pandurii Târgu Jiu coboară pe locul 13, fiind depăşită de U Cluj, aflată, în acest moment, pe locul 11.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Teoretic, ar trebui sa va fie RUSINE mare. spune:

    Teoretic, ar trebui sa va fie RUSINE mare. Dar Pandurii (la toate sporturile: fotbal, baschet, handbal) doreste sa demonstreze ca acelasi lot si aceiasi antrenori care erau de Europa League (doar domnul Condescu era in plus, sau in minus)poate sa lupte cu mare “succes” la RETROGRADARE. Probabil nu sunt platati la zi cum au scris ziarele centrale. Oricum ar trebui la toata lumea de la Pandurii + sponsorii echipei (Succes, Primarie etc.) sa le fie mare RUSINE, dar nu cred ca de aia nu dormi ei noaptea. RUSINE!!!

  • vasi spune:

    nu te poti prezenta asa apatic,fara vlaga si supervedetism la greu.Fiecare face ce vrea in teren,tin de minge,toti cu pieptul pe sus,sunt vedete este clar…..salariul merge,este bine.
    Despre Grigoras numai de rau,numai el vede fotbalist in Matulevicius care este un jucator modest,de careu,iar in deplasare nu poti juca cu 2 atacanti,in special lituanianul care este doar de careu sa loveasca cu capul, nu sa joace cu cap.S-au aciuit toate vedetele la tg-jiu,nistor,radut,nicoara care papa banii si ne duc in liga -2-a.
    Grigoras a devenit un manechin pentru acesti mercenari ,din aceasta cauza nu s-a impus la cfr cluj.Pana nu se va impune in fata acestor vedete de carton nu vom vedea atitudine si respect pentru acest club…..
    RUSINE GRIG pentru indolenta cu care protejatii tai nisto,radut si altii respecta acest club si implicit pe tine ca si caracter…..ce ai semanat ,aia culegi….

  • Oare de cand rezultatele sportive au fost mai slabe spune:

    Oare de cand rezultatele sportive in Gorj la nivelul primelor au fost mai slabe ?! ….. Si culmea sau facut investitii, COMIC…………. (daca n-ai fii suporter).

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.