RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, prestație lamentabilă în SuperCupă

/ 24 septembrie 2014
Energia a arătat ca o echipă mediocră în meciul pe care trebuia să-l joace fără menajamente, fiind unul cu trofeul pe masă. Asesoft a câștigat cu 73-57 (21-13, 14-14, 18-13, 20-17) și a câștigat SuperCupa României.

IMG_5449Asesoft a pus repede o diferență de 20 de puncte între ea și Energia, moment în care și-a permis să ridice piciorul de pe accelerație. Degeaba a ajuns Energia la un moment dat la doar 7 puncte în spatele adversarului, scor 53-46, pentru că a urmat o nouă serie de erori incredibile ale unor jucători experimentați. Asesoft a avut maturitatea de a profita de jocul penibil pe alocuri al gorjenilor, chiar dacă nici ei nu au excelat în acest joc, și au câștigat fără emoții.

Echipa lui Constantinides a evoluat fără orizont, haotic, de cele mai multe ori jucătorii căutând să rezolve individual, aruncările având procentaje dezastruoase. La aruncările de trei puncte, Energia a avut două reușite din 15 aruncări (13%), iar la cele de două puncte s-a ajuns la un procentaj de doar 47%. Poate mai relevant este capitolul recuperărilor, acolo unde Energia a rămas corigentă, cu doar 26 mingi culese de sub panouri față de cele 44 ale ploieștenilor.

Cu puțin timp înaintea startului campionatului, Energia este departe de așteptările unui sezon în care s-au făcut multe promisiuni, în special de către cei care finanțează echipa. Energia va juca în acest sezon, în premieră, în cupele europene, însă jocul prestat nu prevestește nimic bun.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Didy spune:

    Jocul Energiei a fost lipsit de imaginatie si de multe ori de sansa, la care s-au mai adaugat greseli nepermise la acest nivel. Mai mult, echipa noastra nu a avut o aparare dinamica, elastica, capabila sa inchida spatiile de pastrundere sau sa nu permita aruncarile de la 3. Atacul anost, in multe momente pur si simplu fara solutii la apararea agresiva si robusta a adversarei, nu a permis crearea de situatii favorabile. Dincolo de aceste aspecte este evident ca echipa joaca fara pivot si fara inlocuitor pentru Watson. Milosevic are doar sclipiri insa pare inconstant. Tropue parca si-a pierdut stralucirea de altadata iar Darby face si el ce poate, adica una buna si alta proasta. Kremen parca nu-si gaseste locul iar Tal nu se concentreaza suficient la joc. In fine, una peste alta, in opinia mea sunt inca multe lucruri de rezolvat la aceasta echipa. Ma intreb retoric, oare au fost justificate demisiile dlor Raut si Stroiescu sau nu???!!!

  • Ionete spune:

    Un joc slab, dar poate ca sunt obositi atat fizic cat si psihic

  • Florin spune:

    Obosiți de la ce, de la super amicalele pierdute?
    Pai a fot primul meci cu miza…..dacă acum sunt obosiți ce ne facem peste doua luni?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.