RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Suntem obligaţi să pornim favoriţi!”

/ 18 septembrie 2014
Energia Târgu Jiu nu mai are voie să facă pași greșiți în Liga Națională de Handbal Masculin, după trei înfrângeri consecutive, o eventuală a patra ar fi echivalentul unui dezastru la care nimeni nu vrea să se gândească în acest moment.

andries indicatii           Cu salariile diminuate și cu spectrul blocării lor dacă nu vor trece de Steaua în acest weekend, handbaliștii Energiei trebuie să se impună în fața echipei bucureștene, iar antrenorul Liviu Andrieș consideră că echipa sa poate să se impună în acest meci. Tehnicianul prevede însă un meci aspru, în compania unei echipe imprevizibile. În plus, Andrieș nu uită nici de problemele echipei sale: „Nu Steaua e de speriat, noi suntem de speriat. Noi nu am jucat ce trebuie până acum…  Steaua este o echipă care are un cuvânt greu de spus, s-au întărit. E un meci greu, dar facem tot posibilul să câştigăm, avem altă stare de spirit apoi şi altă evoluţie după aceea. Steaua e o echipă care joacă în viteză, au doi jucători care ies în evidenţă. Trebuie să facem o apărare agresivă, o apărare care făcea diferenţa în trecut. Suntem obligaţi să pornim favoriţi, trebuie să câştigăm”, a mai declarat antrenorul gorjenilor.

Mari emoții, după ce Mota a devenit indisponibil pentru aproape întreg sezonul, au apărut după ce Dragnea a părăsit terenul la Odorhei accidentat la umăr, însă Andrieș dă asigurări că centrul său va putea juca contra Stelei: „Dragnea e OK, şi-a revenit. Singurele probleme sunt Mota, Sifre, Halasz şi Ilieş, dar ultimii doi vor fi apţi la jocul de sâmbătă. Kekezovic sper să fie și el OK. La pauză, la Odorhei, a spus că simte ceva dureri şi l-am scos pentru a-l menaja, dar el strânge din dinţi și sunt sigur că va da totul la acest meci, cu Steaua”, a mai declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.