RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Durii” Energiei, umiliți la Odorhei

/ 12 septembrie 2014
Echipa lui Liviu Andrieș a pierdut din nou în campionat și a făcut-o trăind înjosirea de a fi învinși la o diferență de curtea școlii, HC Odorhei învingând, pe teren propriu, cu un umilitor 32-18 (19-10).

energia_targu_jiu          Echipa gorjeană nu a făcut față mai mult de zece minute, când tabela arăta doar 6-5 pentru gazde, în următoarele 5 minute, la jumătatea primei reprize, HC Odorhei avea deja un avans de 4 goluri. Energia nu a profitat nici măcar de un arbitraj greu de întâlnit în deplasare, a irosit nonșalant momentele de superioritate, iar HC Odorhei și-a mărit constant avantajul de pe tabela de marcaj. Cu 8 minute de superioritate în meciul cu HC Odorhei, Energia având de suportat 6 eliminări în vreme ce gazdele au fost sancționate de 10 ori cu eliminări de câte 2 minute, elevii lui Liviu Andrieș au reușit contraperformanța de a pierde la Odorhei la o diferență de 14 goluri.

Dincolo de amărăciunea lăsată de o nouă înfrângere jenantă, Kekezovic se pare că a resimțit din nou dureri fiind rareori folosit în partea a doua, iar Dragnea a suferit o accidentare la umăr, pe mâna de aruncare, Energia fiind parcă blestemată în acest debut de sezon în care are numeroase probleme medicale.

Energia rămâne fără punct în Liga Națională de Handbal Masculin și asta îi va fi zestrea și după etapa a IV-a, una în care gorjenii nu vor evolua. În etapa a V-a, Energia va primi, pe teren propriu, replica celor de la Steaua.

HC Odorhei – Energia Târgu Jiu 32-18 (19-10)

Sala Sporturilor, Odorhei, spectatori: 1.300

HC Odorhei: Tevadze (2 intervenții), Szabo (7), Sz. Orban (7) – Onyejekwe (4), Kuzmanoski (6), Majnov (2), Mihalcea (4), Talas (4), Komporaly (3), Șipoș (1), Stoilov (2), L. Orban (2), Ferenczi (2), Konya (1), Rusia (1). Antrenor: Vlad Caba.

Energia: Șelaru (4 intervenții), Antonaru (3) – Kekezovic (4), Dragnea (1), Acatrinei (5), Dinescu (2), Halasz (4), Rodrigues (1), Al. Mănescu (1), Apolzan, Giotoiu, Stankevicius, Enache, V. Popescu, B. Mănescu. Antrenor: Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

7 Comentarii până acum

 • sarpe spune:

  da domne….ce sa mai…se face treaba la clubul ENERGIA….suntem pe drumul cel bun pe toate sectiile…..FELICITARI inginerilor care conduc acest club!!!!

  • radu spune:

   Cred ca inginerii sunt pe teren, in acest moment. Trebuie sa vedem esentialul nu pe cei din conducere. Nu conducatorii joaca, ei sunt datori sa aduca bani pentru ca ”angajatii” sa-si faca meseriile cu placere. Din pacate cei platiti regeste mint acest sport de ceva vreme… din pacate. Acolo e buba! Cred…

 • pro spune:

  WAW,ce surpriza!!!Nu se poate cat „ghinion”!!!

 • MARIO spune:

  echipa asta nu joaca nimic, nu are tactica, alearga degeaba, duceti-i la atletism si dati-l afara pe antrenor, acum are jucatori dar jocul e mai prost decat in anii trecuti!!!
  FACETI O SCHIMBARE URGENT

 • energyFan spune:

  Doamne, cat mai are de gand livu andries sa mai stea la echipa??? el nu are bun simt? aaa, n-are! de unde bun simt la andries? ce ar mai trebui sa se intample ca sa plece? mai rau decat sa te umileasca odorheiul batandu-te la 14 goluri diferenta ce mai poate fi? du-te andries, lasa-ne, ca esti pe langa meseria asta! dispari pana nu te umileste si mai rau o alta echipa mai buna decat odorheiul!!! du-te antrenor la liceul sportiv, acolo e locul tau! sa vina un antrenor in adevaratul sens al cuvantului! ai vazut bah, andries, ca bota de la dinamo a plecat dupa ce a fost batut de csm bucuresti! ia exemplu de la sebastian bota si lasa locul unui antrenor adevarat!

  • Lau spune:

   Intrebarea este cit au de gind conducatorii(care si ei ar trebui sa se gindeasca la o demisie) sa-l mai tina pe banca pe acest „antrenor”.Apropo,Maioreanu ar putea sa lase criticile pentru ca el l-a pastrat pe banca pe Andries.

 • N spune:

  :)) poate unii jucatori ar trebui sa se lase de acest sport. E nevoie de jucatori,pe unele posturi stam foarte prost. Nu formam o echipa adevarata,unita.trebuie ca fiecare sa isi pună colegul in valoare,nu pe el (nu suntem la atletism). Poate ar fi mai bine sa fie schimbat antrenorul sau jucatori sa comunice cu el,sa spună ce nemulțumiri au. Si pt „Mario”..acuma totul se bazează pe alergare,pe rapiditate,sa fii mai rapid ca adversarul,sa plasezi mai repede etc.. Iar la unii jucatori nu se vede nici macar ca aleargă la antrenament.. !!! Vina e a tuturor,nu doar a antrenorului.. Atatia ani a fost bun,la victorii totul e bine,la înfrângeri e vina antrenorului.. Tipic romanului!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.