RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II – prima victorie, Știința Turceni – primul punct

/ 7 septembrie 2014
După un start ratat pentru echipele gorjene în actuala stagiune a Ligii a 3-a, etapa a doua a adus și primele rezultate pozitive pentru reprezentantele Gorjului.

IMG_2694Trupa lui Adrian Bogoi a trecut cu bine peste examenul dat în fața echipei mehedințene. În fața unui adversar ambițios, tinerii panduri au avut de remontat un handicap pe care l-au avut din primele minute de joc, însă au reușit până la urmă să învingă cu 2-1 (2-1) pe Minerul Mehedinți.

Startul a fost unul de coșmar, oaspeții au deschis scorul în minutul 11, când Stanciu a transformat un penalti obținut la o fază la care „pandurii mici” au rămas și în 10 oameni, Horj fiind eliminat. Elevii lui Adi Bogoi au avut însă tăria de a trece peste această lovitură primită și au întors rezultatul cu două goluri înscrise în decurs de doar câteva minute. Cocină a egalat cu o lovitură de cap în minutul 27 pentru ca Șendroiu să egaleze, din penalti, în minutul 29, faultul în careu făcut de oaspeți restabilind și egalitatea numerică pe teren. Repriza secundă a fost dominată autoritar de mehedințeni, însă Pițian a evoluat foarte bine pe postul de fundaș central, tânărul portar Oprița, de doar 15 ani, și-a făcut și el datoria, iar scorul a rămas nemodificat. În afara lui Pițian, Grigoraș i-am mai trimis la echipa a doua pe Negrescu, I. Constantin și Șendroiu, ultimul părăsind terenul accidentat la genunchi.

Revenirea echipei de la 0-1 și evoluția celor mai tineri dintre panduri au fost câteva puncte pe care tehnicianul echipei a doua a Pandurilor a ținut să le scoată în evidență: “Un meci tensionat, am plecat cu handicap, cu jucător eliminat şi 11 metri și am plecat, practic, de la 0-1. Am revenit în joc până la pauză, când au rămas şi ei în 10 oameni s-a echilibrat numeric. Remarc întreaga echipă, remarc jucătorii veniţi din circuitul echipei mari care au dat dovadă de profesionalism şi în mod special la acest meci, pe cei mai tineri jucători, Dodoi şi portarul Opriţa”, a declarat, pentru site-ul echipei gorjene, Adrian Bogoi.

Știința Turceni a obținut și ea un rezultat pozitiv, remizând în deplasare, scor 0-0, cu cei de la FC Hunedoara, răzbunând într-un fel înfrângerea motrenilor din prima rundă în fața aceluiași adversar.

Rezultate Liga a 3-a, seria a IV-a:

Nuova Mama Mia – CS Ineu 8-0
Viitorul Municipal Craiova – UTA Bâtrâna Doamnă 0-1
Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Mehedinţi 2-1
Vulturii Lugoj – CSO Filiaşi 2-1
FC Hunedoara – Ştiinţa Turceni 0-0
Naţional Sebiş – Millenium Giarmata 2-0
Minerul Motru a stat.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.