RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Campionatul județean, amânat

/ 2 septembrie 2014
Marți, la sediul AJF Gorj, a avut loc o ședință a Comitetului Executiv al AJF care a analizat cererile depuse de o unele echipe care au dorit o amânare a startului în campionatele județene, Liga a IV-a și a V-a.

IMG_0881            „Solicitarea echipelor a fost motivată prin faptul că mulți dintre jucători sunt elevi sau studenți și sunt încă în vacanță. S-a analizat și s-a luat decizia amânării startului campionatului pentru data de 14 septembrie”, a anunțat secretarul general al AJF Gorj, Emanoil Popescu. Acesta a adăugat că au fost aprobate premierile pentru sezonul trecut, echipele de juniori care nu au avut în întreg campionatul nicio neprezentare, nouă la număr, vor fi premiate cu câte 800 de lei fiecare, în vreme ce Internațional Bălești va fi premiată cu 1.000 de lei pentru performanța reușită, respectiv prezența la Turneul Final al juniorilor A1. În aceeași sedință a Comitetului Executiv al AJF Gorj au fost aprobate 14 dosare din cele 15 depuse de cei care și-au dorit să fie în acest sezon în corpul observatorilor AJF Gorj.

În altă ordine de idei, miercuri, de la ora 12:00, va avea loc, la sediul AJF Gorj, Adunarea Generală a cluburilor afiliate la AJF Gorj, ședință la care vor participa reprezentanții cluburilor gorjene și în care se vor ridica mai multe probleme ale echipelor înaintea startului noului sezon. În funcție de numărul echipelor înscrise, este posibil ca unele echipe să se retragă în acest sezon, se vor efectua și tragerile la sorți pentru stabilirea țintarelor campionatelor Ligilor a IV-a și a V-a.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.