RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fotbalul județean începe pe 8 septembrie

/ 1 septembrie 2013

Adunarea Generală a AJF Gorj a stabilit data la care vor începe noile ediții de campionat ale Ligilor a IV-a și a V-a, componențele seriilor și programul primelor etape.

IMG_3271          Liga a IV-a va porni la drum cu 14 echipe în vreme ce la Liga a V-a s-au format două serii a câte 12 echipe. Cinci echipe au declarat forfait și au fost dezafiliate (Inter Bîlteni, Știința Țicleni, Vulturii Slivilești, Maxima Pocruia și Voința Telești), însă alte patru echipe au fost înființate și vor juca din acest an în liga a V-a: Tineretul Bolboși, Știinta Stroescu Telești, Bistrița Peștisani, Parângul Mușetești.

Echipele nou afiliate au primit din partea AJF Gorj câte o geantă pentru echipament, două mingi, un tub de Kelen, o banderolă de căpitan precum și steaguri pentru colțurile terenului. Primele trei clasate în campionatul de juniori al Ligii a IV-a au primit câte un rând de echipament, în vreme ce echipele de juniori care nu au înregistrat nicio neprezentare în ediția trecută de campionat au fost recompensate de AJF Gorj cu câte 1.000 de lei.
Deja tradiționala tragere la sorți pentru echipamentele de joc oferite de AJF Gorj a dat câștigat de cauză celor de la Vulturii Fărcășești, la Liga 4, și celor de la Petrolul Bustuchin, la Liga 5.
Minerul II Mătăsari și Petrofac Țicleni vor disputa jocurile de acasă sâmbăta, iar Bradul Polovragi va juca meciurile de acasa pe terenul de la Baia de Fier.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.