RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Suporterii Energiei susţin România

/ 27 august 2014

Naţionala de baschet a României poate obţine astăzi calificarea la EuroBasket 2015.

4971

După o victorie pe muchie de cuţit în Suedia, reprezentativa României primeşte astăzi vizita Letoniei, într-o partidă ce poate aduce baschetului din ţara noastră, la 27 de ani distanţă, calificarea la un turneu final. Startul jocului se va consemna la ora 19:00, acesta putând fi urmărit de iubitorii sportului cu inel în direct pe Digi Sport 2. Având în vedere interesul sporit pentru încleştarea cu puternica naţională a Letoniei, un grup de suporteri ai Energiei se va deplasa în Ardeal pentru a susţine echipa pregătită de Marcel Ţenter, Milorad Perovic şi Claudiu Fometescu. În altă ordine de idei, datorită încărcăturii disputei, Sala Transilvania din Sibiu va fi un vulcan gata să erupă în această seară.

În tur, România a fost răpusă de letoni la o diferenţă de 23 de puncte, scor 65-88. Aşadar, o victorie în faţa naţionalei pregătite de Ainars Bagatskis i-ar califica pe compatrioţii noştri direct la Campionatul European din vara anului viitor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.