RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul, trimis în seria de vest a Ligii a 3-a

/ 18 august 2014
Echipele gorjene ce vor evolua în sezonul viitor în Liga a 3-a și-au aflat adversarele cu care se vor confrunta pe teren în campionatul ce va începe pe 30 august.

IMG_2766            Minerul Motru, Știința Turceni și Pandurii 2 Târgu Jiu au fost repartizate în seria a IV-a a Ligii a 3-a, așa-zisa serie de vest, acolo unde au jucat echipele gorjene și în sezonul precedent. Seria a IV-a va începe cu 13 echipe, alături de cele trei reprezentante ale Gorjului intrând în competiție și CS Ineu, Naţional Sebiş, Millenium Giarmata, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, Vulturii Lugoj, Viitorul Municipal Craiova, FC Hunedoara, Minerul Mehedinţi, ACSO Filiaşi și UTA Bătrâna Doamnă.

În prima etapă, programată pe 30 august, Știința Tuirceni va juca pe teren propriu, primind vizita celor de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Tot pe propriul teren vor evolua în prima rundă și cei de la Minerul Motru, care vor evolua în compania celor de la FC Hunedoara, în vreme ce Pandurii 2 va evolua în deplasare, cu Millenium Giarmata.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.