RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Breeveld a semnat cu Steaua

/ 12 august 2014

După mai multe săptămâni de negocieri intense, cluburile Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti au ajuns, în cele din urmă, la un acord pentru mutarea mijlocaşului în Ghencea.

breeveld-braga

De origine surinameză, Breeveld, 27 de ani, este în România din 2010, când a fost achiziţionat de Jiul Petroşani, după ce fotbalistul evoluase în Olanda, la Telstar şi Omniworld. El a mai jucat la Gaz Metan Mediaş, iar în 2013 l-a urmat pe Cristi Pustai la Pandurii. În culorile gorjenilor, acesta a bifat 40 de prezenţe, dintre care 11 în Europa League. 2 goluri şi 2 pase de gol a reuşit Breeveld în perioada petrecută la Târgu Jiu.

Considerat unul dintre cel mai buni mijlocaşi la închidere din Liga 1, odată cu transferul la Steaua, Breeveld speră să poată debuta şi în grupele Champions League, după parcursul avut cu Pandurii în Europa League. „Steaua este un vis împlinit! Şi punct. Este o mare onoare şi oportunitate pentru cariera mea. Ce jucător din România poate să spună că nu îşi doreşte să ajungă la Steaua? Acum am şansa să evoluez cu Steaua în Liga Campionilor. Competiţia în care vor toţi jucătorii să participe. Am o oarecare experienţă cu Pandurii, am evoluat în Europa League, dar Liga Campionilor e altceva. E competiţia supremă pentru orice jucător care evoluează la un club, nu?”, a declarat Breeveld imediat după ce Pandurii și Steaua s-au înteles asupa mutării sale.

Suma mutării nu a fost încă dezvăluită, dar se pare că trecerea lui Breeveld la Steaua se va efectua pe 500.000 de euro, bani ce ar urma să fie achitaţi de bucureşteni în două tranşe, jumătate acum şi încă jumătate dacă vor intra în grupele Ligii Campionilor. Dacă gruparea din Ghencea nu va reuşi această performanţă, suma transferului ar rămâne mai mică, însă Pandurii ar beneficia în continuare de un anume procent din drepturile federative ale jucătorului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • klauss spune:

    500k pentru un jucator „Considerat unul dintre cel mai buni mijlocaşi la închidere din Liga 1” …foarte, foarte putin…plus ca nici de astia nu sunt siguri..dar na, asa au fost Pandurii de cand au intrat in liga I, pepiniera pentru steaua si dinamo si se mai mira cate unii ca nu vine lumea la stadion si ca nu au rezultate…
    P.S. 2013 a fost exceptia…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.