RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Program de pregătire aproape definitivat

/ 4 august 2014

Câştigătoarea Cupei României se va reuni pe data de 15 august.

Panou-baschet_th

Energia Târgu Jiu este foarte aproape de a definitiva programul de pregătire în vederea abordării noului sezon competiţional. Reunirea echipei va avea loc pe data de 15 august, urmând ca elevii lui Antonis Constantinides să se pregătească pe plan local până pe 30 august, când, la Târgu Jiu, va avea loc prima partidă amicală, în compania Timbei Timişoara. La începutul lunii septembrie, gorjenii vor evolua într-un alt joc de pregătire, adversarul nefiind încă stabilit. Pe datele de 6, respectiv 7 septembrie, fanii câştigătoarei Cupei României se vor putea bucura de o nouă serie de meciuri amicale, odată cu turneul de pregătire, intitulat Cupa Energia. Între 11-13 septembrie, oltenii se vor deplasa la Târgu Mureş, pentru un puternic turneu găzduit de ocupanta locului 3 în precedentul sezon, BC Mureş. Având în vedere că Energia nu va lua parte la prima manşă a Cupei României, fiind calificată direct în faza secundă a competiţiei, aceasta se va deplasa, cel mai probabil, în Cipru, unde va susţine un alt set de partide amicale. Însă, înainte de plecarea în Insula Afroditei, Energia Târgu Jiu va da piept cu CSU Aseosft Ploieşti, pentru un nou trofeu, SuperCupa României.

Noul campionat va începe pe 4 octombrie, echipa olteană urmând să debuteze pe teren prorpiu, împotriva Universităţii Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Marius spune:

    In atentia Clubului de Baschet Energia Rovinari
    Dupa cate am inteles Sala Sporturilor intra in renovare in luna februarie 2015. De ce nu se parcheteaza sala de sport a Liceului nr. 5? Acolo se pot monta si niste tribune, se pot muta panourile si in felul acesta ramane orasul cu o sala de baschet parchetata in care pot avea loc diverse evenimente sportive de nivel national. De ce trebuie sa plateasca clubul bani aiurea pe transport, pe chirie undeva in alt oras din Oltenia cand noi avem 2 sali care pot fi omologate: a. cea de la Dragutesti; b. cea de la Liceul nr. 5. Ar fi pacat sa nu profitam de ocazie si sa nu lasam ceva deosebit pentru juniori. Macar parchetati sala de la Colegiul Tudor Vladimirescu pentru ca echipa sa aiba unde sa se antreneze. Oricum trebuie o sala pentru antrenamente si jocuri atat pentru Liga I, Liga a IIa dar si pentru juniorii de la CSS Targu Jiu. Asadar, inca este timp sa se adopte niste decizii indraznete si sa se rezolve situatia echipelor de baschet enumerate pana nu vine iarna. Cu stima,

    • De pomana spune:

      Draga Marius, ai perfecta dreptate atragand atentia asupra acestui aspect, este o varianta ce trebuie luata in calcul, insa mi-e teama ca e in zadar… nu cred ca exista macar o persoana din jurul echipei care are drept decizional pt aceasta si care sa fie suficient de „inteligent” sau „curajos” sa analizeze si eventual sa accepte ideea propusa de tine!
      Sa speram ca ma insel!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.