RSS post comments feeds rss email feeds twitter

SuperCupa României deschide sezonul 2014-2015

/ 29 iulie 2014

energia6Sezonul 2014-2015 va fi inaugurat cu prilejul SuperCupei României, competiţie ce va opune campiona CSU Asesoft Ploieşti, respectiv câştigătoarea Cupei României, Energia Târgu Jiu.

IMG_8653-qpr

Ca urmare a trofeului câştigat de Energia Târgu Jiu, aceasta va da piept cu CSU Asesoft Ploieşti, campioana ţării, în SuperCupa României la baschet, ediţia 2014 (a treia). Comeptiţia se va desfăşura, în mare măsură, la Bucureşti, data desfăşurii partidei nefiind una oficială. „Supercupa, în proporție de 90%, se va juca pe 24 septembrie, mai mult ca sigur la București. Așteptăm confirmarea de la București, de la federație. Inițial s-a propus data de 14 septembrie, Asesoft ar fi vrut să jucăm pe 20, noi nu am fost de acord, așa că am ajuns la un consens pentru data de 24 septembrie”, a declarat Claudiu Alionescu. Aflată în faţa unui nou trofeu pe plan intern, secundul Energiei este încrezătoar într-un debut bun al echipei gorjene, ce poate aduce o nouă bucurie fanilor olteni: „Ne batem pentru încă un trofeu. După performanța incredibilă din sezonul trecut, avem acum șansa să ne batem pentru încă un trofeu la primul meci din actualul sezon. Într-un singur meci cresc șansele Energiei, se poate întâmpla orice. Este un meci al surprizelor, ambele echipe sunt la început de drum. Asesoftul are o echipă complet nouă, la prima vedere cu jucători extrem de buni, experimentați, dar și noi avem atuurile noastre, cel al omogenității și cel de a nu avea nimic de pierdut nefiind favoriți. Este un meci deschis oricărui rezultat”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.