RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Staicu și Bălțoi, rezultate de excepție la Campionatele Naționale

/ 22 iulie 2014
Alexandru Staicu și Adela Bălțoi au obținut rezultate foarte bune la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret care au avut loc recent la Pitești, cei doi aducând clubului Pandurii Târgu Jiu trei medalii, una de aur, una de argint și una de bronz.

staicu            Staicu, alergând în cursa de 5.000 de metri, a reușit să cucerească titlul de campion național la tineret, iar la seniori a avut al doilea timp devenind vicecampion național. Și Adela Bălțoi s-a întors medaliată de la Pitești, ea sosind a treia la 3.000 de metri garduri la tineret obținând bronzul, în vreme ce la senioare a terminat pe locul 4.

Tot la Pitești, în proba de 10.000 de metri, Daniel Lupulescu a terminat pe locul 6, însă a fost protagonistul unei încurcături: „Oricum, proba este una care nu este a lui, el fiind alergător de maraton și semimaraton, însă am considerat că este bine să alerge fie și ca un antrenament. Daniel a alergat bine și trebuia să termine pe locul 4, dar a fost o încurcătură acolo și a lansat sprintul pentru finish cu o tură mai devreme, fapt care, la final l-a costat două locuri”, a declarat antrenoarea sportivilor, Viorica Dima. Aceasta anunță că următorul obiectiv al elevilor săi este legat de alergarea montană, acolo unde, pe 20 august, se vor da bătăliile pentru formarea echipelor care vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Alergare Montană.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.