RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei jucători ai Energiei, învingători la Streetball-ul Sibiului

/ 8 iulie 2014
Alex Gliga, Claudiu Vlaicu, Vasile Ștefan și Angel Santana au format echipa care s-a impus în turneul Sibiu Streetball, echipa Sarma & co reușind să pună mâna și pe un premiu de 1.200 de euro.

castigatori trofeu           Echipa câștigătoare, formată din trei jucători ai Energiei plus româno-spaniolul Angel Santana, a câștigat nu doar primul loc și premiul în bani, ci și puncte care ar putea să-I ducă la turnee importante peste hotare: „A fost frumos, mai ales că am fost trei jucători de la Energia în echipă. Pentru mine a fost extraordinar pentru că sunt la început, nu sunt nici eu familiarizat cu tot ce înseamnă aceste turnee, eu fiind recent cooptat în echipă. Turneul de la Sibiu, pe lângă premiul în bani oferit, mai dă și puncte în clasament, unul care dă posibilitatea echipei învingătoare să se califice direct la un challenger în Elveția, dacă nu mă înșel”, a declarat Alex Gliga, cel care se află la începutul unei aventuri de acest gen, baschetul 3 la 3 fiind practicat la nivel înalt de Vlaicu și Santana, membri ai echipei naționale, sfertfinalistă la ultimul campionat mondial de baschet 3 la 3.

Gliga spune că participarea lor nu se oprește aici, în această lună urmând a mai lua parte la alte două turnee de streetball: „Vom participa în perioada următoare la mai multe turnee, următorul fiind pe 15 iulie, la București, un turneu la care nu vor fi premii în bani, ci doar în puncte. Pe 25 iulie vom avea unul la care locul 1 va fi recompensat cu 4.000 de euro. Punctele sunt foarte importante pentru participarea la turneele internaționale. E o aventură care m-a prins, chiar îmi place foarte mult”, a mai declarat jucătorul care a evoluat în ultimii ani pentru Energia.

gliga, vlaicu, santana

Sursa foto: facebook

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.