RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, învingătoare la Craiova

/ 25 iunie 2014
Chiar dacă Energia Rovinari nu mai are echipă de seniori înscrisă în campionat, clubul gorjean își continuă activitatea în sectorul juvenil, grupele de copii având rezultate meritorii în competițiile la care participă.

energia rovinariRecent, Energia Rovinari a participat cu o echipă de copii născuți în 2001 și mai mici la un turneu desfășurat la Craiova, pe terenul „Extensiv”. Memorialul „Gigi Georgescu” a avut la start șase echipe și a fost câștigat de tinerii fotbaliști gorjeni.

În faza grupelor, Energia Rovinari a învins la loviturile de departajare pe Sport Kids Severin cu 4-3 și Școala de Fotbal „Gică Popescu”, promoția 2003, cu 3-1. Câștigând grupa, Energia Rovinari a întâlnit în finala mare a Memorialului „Gigi Georgescu” cea de-a doua echipă a Școlii de Fotbal „Gică Popescu”, echipă formată din copii născuți în 2002, meci care s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în timpul regulamentar, elevii antrenorilor Gabriel și Lucian Mitran impunându-se cu 3-2 la loviturile de departajare intrând în acest fel în posesia trofeului primei ediții a acestui memorial.

Organizatorii au oferit și premii individuale pentru cel mai bun jucător al turneului, rovinăreanul Giani Chirițoiu fiind cel care a primit sufragiile celor care au votat, în vreme ce Angleo Stoenică, de la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, a primit titlul de cel mai bun portar, iar golgheter a fost Oliver Durac, de la AS Oltenia Junior.

Lotul Energiei Rovinari:
Andrei Țuțuianu, Răzvan Clenciu, Robert Trăiloniu, Octavian Andronache, Gabriel Cilibiu, Bogdan Constantin, Marian Nabet, Cristian Mirea, Radu Rotaru, Răzvan Vulpe, Vlăduț Trantie, Cristi Brumar, Marius Bălă, Mădălin Tudorache, Adrian Bodislav, Giani Chirițoiu.
Antrenori: Gabriel și Lucian Mitran

Rezultatele Memorialului „Gigi Georgescu”

Grupa A:
Ș.F. „Gică Popescu” (2002) – AS Oltenia Junior 1-0,
AS Oltenia Junior – Luceafărul Severin 3-0,
Ș.F. „Gică Popescu” (2002) – Luceafărul Severin 2-0;

Grupa B:
Ș.F. „Gică Popescu” (2003) – Sport Kids Severin 3-1,
Energia Rovinari – Sport Kids Severin 0-0, 4-3 la penalti,
Ș.F. „Gică Popescu” (2003) – Energia Rovinari 1-3.

Finala mică:
AS Oltenia Junior – Ș.F. „Gică Popescu” (2003)2-0,

Finala mare:
Energia Rovinari – Ș.F. „Gică Popescu” (2002)1-1, 3-2 la penalti

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.