RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au ratat promovarea în prelungiri

/ 22 iunie 2014
Gilortul Târgu Cărbunești a mers cap la cap cu Minerul Mehedinți până aproape de pauza dintre cele două reprize de prelungiri, însă a cedat în cele din urmă și în Liga a 3-a merge campioana Mehedințiului.

gilortul 22 lat            Fără a avea ca obiectiv clar promovarea, însă evoluând cu dorința de a demonstra că merită să facă pasul spre liga a 3-a, Gilortul Târgu Cărbunești a avut o evoluție poate peste așteptările multora și doar ghinionul a făcut ca în eșalonul superior să promoveze Minerul Mehedinți. „Noi meritam să promovăm, dar am avut un ghinion teribil. Am fost peste Minerul Mehedinţi, însă doar neşansa a făcut să pierdem. Meritam clar promovarea. La finalul meciului, Boboescu de la Severin a venit la noi şi ne-a spus că noi am fi meritat victoria, dar ne-am ales cu înfrângerea”, a declarat antrenorul Gilortului, Sergiu Găman, după disputarea meciului de baraj de la Slatina.

 Dominare clară a Gilortului

Partida a trecut de timpul regulamentar de joc cu un scor alb, fără goluri, dar „vina” este doar a gorjenilor, care au ratat exasperant, Minerul Mehedinți mărginindu-se la a apăra cu orice preț acel 0-0. „Am dominat meciul cum rar se poate vedea pe un teren de fotbal. Nu au intrat în jumătatea noastră de teren în primele 90 de minute decât cu mingi lungi, aruncate la ce o fi, și nici nu au avut nici măcar un șut pe poartă în cele 90 de minute. Asta în vreme ce noi am avut nu mai puțin de șase ocazii clare, singur cu portarul, cea mai mare dintre ele fiind cea din minutul 90, când Tarhat a ratat singur cu poarta goală din doar 6 metri. Asta este, când ratezi așa, fotbalul se răzbună…”, a explicat antrenorul cărbuneștenilor. Ghinionul i-a lovit pe cei de la Gilortul în minutul 105, exact înaintea pauzei dintre reprizele de prelungiri. O minge întoarsă în spate după un corner al Minerului a ajuns la Dragotescu, iar acesta a trimis foarte ciudat, de la mare distanță, un balon care a prins o traiectorie ciudată ce l-a păcălit pe portarul Munteanu intrând în poartă. Tot Dragotescu a marcat și pentru 2-0 deviind cu capul un balon trimis din lovitură liberă de la 18 metri, lateral dreapta.

 Neglijați de AJF Gorj

Dacă în anii trecuți, AJF Gorj și-a făcut un bun obicei din a însoți campioanele sale la meciurile de baraj pentru promovarea în liga a 3-a, în acest an Gilortul Târgu Cărbunești n-a avut parte de acest sprijin moral, fapt care a produs o amărăciune pentru oficialii echipei din Târgu Cărbunești. „Sunt supărat pentru că am ratat promovarea, dar doar noi suntem supăraţi, pe alţii, care se ocupă de destinele fotbalului gorjean, nu-i interesează ce am făcut. Nu se poate ca nici un reprezentat al AJF-ului să nu vină la meci. Pentru mine Mihai Prunariu nu mai există! Să lase AJF-ul şi să se ocupe de Pandurii. Anul trecut, când era preşedinte la AJF, a mers la Reşiţa la meciul de baraj, acum nici măcar un telefon nu ne-a dat. Nu mai este acelaşi om care era. Vorbesc de un om care pe mine m-a ajutat mult, mi-a dat o pâine şi căruia îi mulţumesc pentru asta, dar care acum m-a dezamăgit foarte mult. Eram reprezentanta Gorjului, şi nimeni nu a venit. Cei de la Minerul Mehedinţi au fost înconjuraţi de oameni de la AJF Mehedinţi, noi de nimeni”, a declarat Sergiu Găman despre faptul că niciun reprezentant al asociației sub egida căreia echipa sa a jucat câștigând campionatul județean nu a luat parte la meciul de baraj de la Slatina.

Minerul Mehedinți – Gilortul Târgu Cărbunești 2-0 (0-0, 0-0, 1-0)

Stadion „1 mai”, Slatina

A marcat: D. Dragotescu (min. 105, 110)

Gilortul: Munteanu – Dragotoiu, Brandibur, Gioagă, Ștefan, Fugaru (min. 55 Tarhat) – Almăjan, Găman, Marghidan (min. 50 Chiriac) – Sanda, Tiron (min. 60 Gugu). Antrenor: Sergiu Găman.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Other spune:

    Bai descultilor , cum aveti , ma , pretentia sa va insoteasca ditamai pres-ul de la Pandurii ! Si unde , ma ? La Slatinaaa ? Pai asta numai ce s-a obisnuit cu avionul de Viena , cum sa mearga cu masina tocmai pana la Slatina ? Vede-ti-va lungul nasului si lasa-ti pres-ul sa-si faca treaba ! C-o face bine si cu motz ! Nu vede-ti ca tocmai l-a transferat pe marele fotbalist Pana de la mega-echipa din Chiajna !Ce dracu’ ma , n-aveti putin respect fata de somitatile din fotbalul gorjean ?

  • doru spune:

    Gamane, toata viata ta, ai muscat mana care te-a hranit. Acum ceva timp, il injurai pe Condescu, dupa ce ti-a dat un post la Pandurii. Acum il injuri pe Prunariu, dupa ce recunosti ca ti-a dat o paine de mancat. Ce caracter poti avea?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.