RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, răbdător în formarea lotului

/ 10 iunie 2014
Perioada de vacanță pentru Pandurii se apropie de final, însă echipa gorjeană nu a făcut încă niciun transfer pentru noua ediție de campionat. Prioritare au fost pentru conducere prelungirea înțelegerilor cu unii jucători cărora le expiraseră contractele, Pandurii dorind să meargă pe același nucleu și în campionatul 2014-2015.

grigoras medias           În mod cert, Grigoraș nu dorește să aibă în lot jucători văzuți doar pe materiale video primite de la impresari, în mai multe rânduri tehnicianul declarând că dorește ca pe jucătorii străini ce ar putea veni la Pandurii dorește măcar să-i vadă pe viu, să poată să schimbe și câteva vorbe cu ei. La nivel de oferte, Pandurii nu stă rău, pe adresele clubului și antrenorului sosind multe mail-uri prin care le sunt propuși jucători: „Am primit multe mail-uri cu jucători, peste 50. Nu ne grăbim, ţin legătura cu preşedintele Prunariu, vorbim absolut orice de jucători, echipament, cantonament. Sperăm să luăm cele mai bune decizii, o să le luăm împreună pentru că aşa e normal. Nu ne grăbim să luăm jucători la număr. Vrem să luăm jucători să ne ajute în proiectul pe care-l avem. E posibil să vină 2-3 jucători la probe, sunt jucători străini. Trebuie să ne adaptăm şi bugetului”, a declarat Grigoraș. Acesta nu uită ce jucători a avut sub comandă în trecut și glumește amar în legătură cu obiectivul pe care și l-ar trasa dacă ar avea din nou în echipă jucătorii pe care Pandurii i-a vândut pe bani buni în ultimii ani: „Eu mi-aş dori pe Chiricheş, Maxim, Vlad, Pintilii, Viera, toţi foşti panduri. Cu ei în echipă ne-am bate 100% la primele 3 locuri. Însă ei sunt acum în altă parte…”, a mai spus Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.