RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băieții lui Bekeș, din nou victorioși!

/ 5 iunie 2014
După un debut neconvingător, concretizat cu un eșec în compania celor de la ACS Vipo București, echipa under 17 a CSȘ Târgu Jiu s-a pus din nou pe obșinut victorii și a învins categoric a doua echipă a Clujului la Turneul Final U17 ce se dispută în această perioadă la Brașov.

echipa la final            Elevii antrenorilor Gabriel Bekeș și Ionuț Berca au trecut peste dezamăgirea adusă de eșecul neașteptat din prima zi a turneului și s-a răzbunat pe CSȘ Viitorul Cluj Napoca, echipă pe care a învins-o cu scorul de 84-71 (20-13, 20-20, 21-18, 23-20). Partida a fost la discreția tinerilor baschetbaliști gorjeni, după cum declară antrenorul Gabriel Bekeș: „Dacă după primul meci am fost dezamăgit, acum, după meciul cu Viitorul Cluj sunt mulţumit. Băieţii au jucat bine de la început până la sfârşit. Am avut şi 22 de puncte diferenţă, victoria nu poate fi pusă la îndoială, şi se vede treaba că nu întâmplător anul acesta i-am bătut de patru ori”, a comentat tehnicianul echipei gorjene.

Reintră în cărți pentru medalii

Eșecul înregistrat în primul meci i-a făcut pe oficialii echipei gorjene să se gândească mai puțin la medalii, însă odată cu acest succes, locul trei pare accesibil, însă este nevoie de o surpriză în următoarea partidă: „Cu victoria aceasta intrăm la luptă pentru medalie. Dacă vom câştiga cu Braşovul, în meciul de sâmbătă, avem şanse la locul 3. Până la acel joc avem vineri cu U Mobitelco, echipă foarte bună, noi încercăm să facem un meci bun şi de ce nu o surpriză”, a explicat Gabriel Bekeș. Acesta precizează însă că nu doar propriile rezultate vor conta acum, ci și cele ale contracandidatelor: „Dacă am câştiga cu Mobitelco şi am învinge şi Braşovul avem şanse mari la medalii, însă nu sunt bune aceste calcule. Ne interesează şi ce rezultate mai sunt la turneu pentru că se joacă un minicampionat aici şi orice rezultat contează”, a mai declarat antrenorul celor de la CSȘ Târgu Jiu, Gabriel Bekeş.

CSȘ Târgu Jiu – CSȘ Viitorul Cluj Napoca 84-71 (20-13, 20-20, 21-18, 23-20)

CSȘ Târgu Jiu: Albieru (1), Vlad (17), Rogobete (10), Berca (20), Sanda (25), Buzuloiu (2), Fleancu (8), Fariseu, Constantinescu, Rîșniță. Antrenori: Gabriel Bekeș și Ionuț Berca.

Viitorul: Petruș, Ioneticu (10), Olar (2), Varga, Rus, Dumitru (2), Misan (19), Dascăl, Morar (2), Petria (13), Ionescu (23), Danciu.

REZULTATE

Etapa 1
CSU Cuadripol Brașov – U Mobitelco 71-90
Viitorul Cluj Napoca – Steaua CSM București 61-83
Vipo București – CSȘ Târgu Jiu 87-62

Etapa a 2-a
CSȘ Târgu Jiu – Viitorul Cluj Napoca 84-71
U Mobitelco – Vipo București 75-65
Steaua CSM București – CSU Cuadripol Brașov 75-62

PROGRAMUL ETAPELOR RĂMASE

Etapa a 3-a (vineri, 6 iunie)
CSȘ Târgu Jiu – U Mobitelco
Vipo București – Steaua CSM București
CSU Cuadripol Brașov – Viitorul Cluj Napoca

Etapa a 4-a (sâmbătă, 7 iunie)
Steaua CSM București – U Mobitelco
Viitorul Cluj Napoca – Vipo București
CSȘ Târgu Jiu – CSU Cuadripol Brașov

Etapa a 5-a (duminică, 8 iunie)
Steaua CSM București – CSȘ Târgu Jiu
U Mobitelco – Viitorul Cluj Napoca
Vipo București – CSU Cuadripol Brașov

Clasament:
1. Steaua CSM București               2/0       (+35)
2. U Mobitelco                                   2/0       (+29)
3. Vipo București                             1/1       (+15)
4. CSȘ Târgu Jiu                             1/1       (-12)
5. CSU Cuadripol Brașov               0/2       (-32)
6. Viitorul Cluj Napoca                    0/2       (-35)

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.