RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, comportare frumoasă la Cupa Hagi-Danone

/ 17 aprilie 2014

Grupa juniorilor născuți în 2002 de la Pandurii a participat la turenul de zonă al Cupei Hagi-Danone ce s-a disputat la Timișoara, micuții fotbaliști antrenați de Eugen Pădureanu având evoluții apreciate, însă au ratat prezența la Turneul Final pierzând finala.

juniori 2002 padureanuMicii panduri au câștigat ambele meciuri din grupă și partida din semifinale, dar în finala competiției a dat din nou peste echipa gazdelor, pe care o învinsese în grupă. În finală, LPS Banatul Timișoara și-a luat revanșa și a câștigat cu 1-0 meciul cu micuții panduri spulberând visul acestora de a juca în turneul final în fața „regelui” Gică Hagi. Totuși, evoluțiile lor au fost apreciate de cei prezenți la turneu, de la spectatori, la oficiali ai turneului, unul dintre panduri, Radu Filip, primind premiul pentru cel mai tehnic jucător al turneului.

Rezultate în grupă:
Pandurii – LPS Banatul Timișoara 1-0 (Ianis Stăniloiu)
Pandurii – Jiul Petroșani 2-1 (Radu Filip 2)

Semifinală:
Pandurii – Atletico Arad 2-0 (Radu Filip 2)

Finală:
LPS Banatul – Pandurii 1-0

Pandurii – juniori 2002
Portari: Radu Mereșcu, Orlando Voinea
Jucători de câmp: Flavius David, Leonard Gheorghe, Ovidiu Rasoveanu, Denis Lupulescu, Ștefan Jerca, Răzvan Bogdan, Ianis Stăniloiu, Radu Filip, Ionuț Safta și Horațiu Peia.
Antrenor: Eugen Pădureanu

radu filip

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.