RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurenţiu Ciurel : „Cu siguranţă, bugetul va fi îmbunătăţit ”

/ 16 aprilie 2014

Cu prilejul evenimentului festiv ce a avut loc la Sala Maură a Prefecturii Gorj, directorul general al Complexului Energetic Oltenia (sponsorul principal al clubului Energia Rovinari), Laurenţiu Ciurel, a vorbit despre performanţa reuşită de echipa de baschet, cât şi despre actualul şi viitorul buget al Energiei.

10174867_10152333700177622_7474775478875886581_n

Reporter: Ați crezut că Energia va ajunge să câștige Cupa României?

Laurenţiu Ciurel: Acum opt luni de zile mă aşteptam, acum două săptămâni nu mă aşteptam. Recunosc. Acum opt luni am crezut că am creat o echipă cu care să ne batem la titlu şi chiar să ajungem în Final Four. Din păcate, în campionat, am fost extrem de nemulţumit. Au contat opt echipe, iar noi am ieşit pe locul opt. Avem şase jocuri pierdute în ultimele patru secunde. Dacă sfertul patru ar fi fost mai scurt cu patru secunde, am fi terminat pe locul doi sau trei. Băieţii s-au remontat fantastic şi au reuşit să scoată din Cupa României, primele două echipe ale sezonului.

Rep.: S-a vorbit de diferenţa de buget dintre Energia şi Asesoft. În curând, poate să aibă şi Energia acelaşi buget ca Asesoft?

L.C.: Diferenţa nu a fost atât de mare, pe cât s-a vorbit.Eu pot să vă spun că Energia a fost în primele cinci-şase echipe ca buget. Au fost echipe care s-au clasat mai bine decât noi, cu bani mai puţini. Sigur, nu ne putem compara cu bugetul Asesoft-ului sau al celor de la Oradea.

Rep.: După această performanţă, am putea să creştem bugetul?

L.C.: Nu avem cum să nu îl creştem deoarece vom participa în EuroChallange, iar acolo nu putem să ne facem de râs. Pe această structură, va trebui să mai aducem un jucător pe poziţia patru şi poate un coordonator de joc. Cu siguranţă, bugetul va fi îmbunătăţit.

Rep.: Aţi început negocierile cu un nou antrenor?

L.C.: Nu am stat încă de vorbă, este prea devreme pentru a lua decizii. Nu ştiu dacă va trebui să luăm alt antrenor, probabil că va fii o propunere şi de genul acesta. Vom vedea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Eu spune:

    Tipic oltenesc!!
    Totusi trebuia amintit si Florin Nini chiar daca a fost demis inaintea acestui turneu.
    El a pregatit echipa timp de un sezon cu toate cele bune si rele.
    Hai sa nu-l facem mare antrenor pe Stroescu pentru ca nu este. El saracu a facut act de prezenta la Ploiesti. Nu va imbatati cu apa rece!!!!!!!!!
    Asa ca domnule Ciurel sa aduceti antrenor pentru sezonul viitor la Tg-Jiu daca vreti sa nu va faceti de ras in Europa Orice minune tine 3 zile deci ……..

  • Florin spune:

    E ciudat cum un om, director general la o firma de stat fie ea si sponsor al echipei, isi da cu parerea despre echipa de baschet. Pentru asta exista un presedinte de sectie, un antrenor, foste glorii 🙂 etc. Acest domn Ciurel nu are nici o pregatire in baschet(sper ca macar CV ul si calificarea sa-l recomande pentru functia din CEO) deci nu trebuie sa aiba sfaturi asupra pozitiilor deficitare din echipa. Ok, daca era patron al echipei puteam intelege.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.