RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai și-ar putea juca scaunul la Mediaș

/ 3 aprilie 2014

Tribuna a cerut demisia lui Pustai după ultimele partide disputate de Pandurii la Târgu Jiu, dar conducerea este mai răbdătoare decât suporterii.

pustai suparatÎntrebarea este dacă aceasta ar mai suporta sau nu un eșec. Astfel meciul de la Mediaș ar putea fi unul care să producă un șoc la echipă, fie în sensul că Pandurii ar câștiga și s-ar detensiona situația, fie că echipa gorjeană ar pierde nu doar punctele, ci și antrenorul. Cristi Pustai spune că nu a avut o discuție cu președintele Mihai Prunariu în care să i se fi transmis un ultimatum: „Nu am discutat despre… Am zis, important ar fi să facem din trei meciuri cinci puncte. E un obiectiv discutat pe termen scurt. Vedem după joc”, a comentat tehnicianul Pandurilor o eventuală demitere a sa în cazul în care echipa ar pierde confruntarea de la Mediaș. Ineditul unei astfel de situații ar fi faptul că Pustai a venit de la Mediaș după un meci cu Pandurii și ar putea pleca de la Pandurii după un meci cu Mediașul!

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.