RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II a spart gheața în noua formulă

/ 16 martie 2014

Echipa secundă a Pandurilor a înregistrat primul succes din acest retur de campionat, trupa lui Adrian Bogoi învingând în al doilea derby gorjean disputat în ultimele două etape.

faza pandurii 2 cu resitaPandurii II s-a impus în deplasare cu 2-1 în fața Științei Turceni în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a 3-a, rundă în care, în aceeași serie, a IV-a, Jiul Rovinari și-a trecut și ea în cont un succes la limită, tot 2-1, în compania celor de la FCM Reșița.

Partida de la Turceni a început cu două goluri rapid marcate de oaspeți, care au punctat prin Pleașcă și Predescu în minutele 20 și 21, golul Științei venind în partea a doua a meciului, în minutul 55, când Simcea a transformat în gol o lovitură liberă din afara careului. La echipa antrenată de Adrian Bogoi au evoluat și doi jucători de la prima echipă, Marian Pleașcă și Călin Cristea, la meciul de la Turceni fiind prezentă aproape întreaga conducere a clubului gorjean, dar și staff-ul tehnic al primei echipei, în frunte cu antrenorul Cristi Pustai.

La Rovinari, Jiul părea favorită certă, asta și pentru că oaspeții veneau cu un antrenor nou, dar și de pe ultima poziție ocupată în clasamentul seriei de o echipă activă, FC Avrig retrăgându-se din retur. Reșițenii au surprins și au marcat primii prin Creangă, în minutul 33. Jiul s-a repliat destul de greu după golul primit, dar finalul le-a aparținut băieților lui Trofin, care au marcat de două ori în ultimele zece minute. Fotescu a egalat în minutul 84, iar Tudorache a adus victoria gazdelor cu trei minute înainte de final.

În runda următoare, Jiul Rovinari va avea cea mai grea deplasare a sezonului, la liderul seriei, FC Caransebeș, Știința Turceni va merge la Reșița pentru duelul direct pe care-l are pentru evitarea locului 10 cu FCM Reșița, în vreme ce Pandurii II își va pune în clasament cele trei puncte date de retragerea echipei din Avrig.

Liga a 3-a, seria a IV-a, rezultatele etapei a XVIII-a:
Vulturii Lugoj –  FC Caransebeș 1-4
Jiul Rovinari   –  FCM Reșița 2-1
Știința Turceni – Pandurii II 1-2
Nuova Mama Mia –  FC Hunedoara 1-0
FC Avrig  – Millenium Giarmata 0-3

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.