RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii țintește victoria în fața revelației campionatului

/ 13 martie 2014

Energia Pandurii Târgu Jiu este deja calificată în play-off-ul campionatului Ligii Naționale de handbal masculin, însă vrea să termine cât mai sus în clasamentul sezonului regulat.

c3În această etapă, trupa lui Andrieș primește vizita echipei revelație a campionatului, Potaissa Turda reușind să surprindă handbalul autohton cu o clasare pe locul secund, poziție pe care are mari șanse să o păstreze la finele sezonului regulat.

Energia vine după un duș rece în Cupa României, unde a fost învinsă la diferență mare de campioana HCM Constanța, însă vrea să arate la meciul cu Potaissa că poate mai mult decât a arătat la Ploiești, adevărata față a echipei fiind aceea arătată în ultimele patru etape de campionat, unde a strâns tot atâtea victorii. „Turda este echipa care la ora actuală se află pe locul doi și care de vreo doi ani în Liga Națională au prestații foarte bune, în acest an încununată și cu acest loc 2. Este o echipă care a acumulat foarte multă experiență, are un lot bun și joacă împreună de cel puțin trei ani de zile, iar acest lucru se vede. Avem un meci greu, dar trebuie să strângem rândurile, să ne motivăm după acest meci de cupă și să obținem victoria împotriva celor de la Turda”, spune Andrieș despre confruntarea care va avea loc sâmbătă la Târgu Jiu, cu începere de la ora 15:15, oră incomodă pentru un spectacol sportiv, însă aceasta a fost stabilită de Digi Sport, care va transmite meciul în direct.

Energia are probleme de lot la acest meci, Păiuș este în contuinuare accidentat și nu va fi forțat pentru ca Andrieș să-l poată avea în play-off, iar Asoltanei va lipsi și el de la acest meci ca urmare a accidentării suferită la meciul de cupă cu HCM Constanța.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.