RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Știința Turceni a pierdut în fața Filiașiului

/ 23 februarie 2014

După un eșec categoric contra celor de la Pandurii II, scor 0-5, și o victorie netă, 5-1 cu Internațional Bălești, Știința Turceni a înregistrat un eșec la limită în ultimul amical disputat înaintea reluării campionatului.

cojo1Elevi lui Cojocaru au cedat cu 0-1 meciul cu CSO Filiași, dar speră ca în ce a mai rămas din sezonul regulat și în play-out să facă o figură frumoasă. „Nu am făcut decât un transfer, l-am adus pe Ularu, de la Vișina Nouă, și am promovat câțiva jucători tineri de la echipa a doua. Stăm bine într-un clasament al punctelor cu echipele din partea a doua a campionatului și sperăm să terminăm cât mai sus. Din vechiul lot l-am pierdut pe Mohora, care a plecat la Podari, și Ficioru, care a ales să plece în Germania. În plus, nu ne vom putea folosi de Bătrânca și Lupșoiu, ambii cu probleme la ligamente”, a declarat directorul sportiv al Științei, Vali Modrea. Știința Turceni va avea de jucat primul meci pe teren propriu, vineri, cu ocupanta locului 3 din serie, FC Hunedoara.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.