RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, susţinută de fani la Craiova

/ 10 februarie 2014

Aproximativ 100 de fani vor face deplasarea la Craiova pentru partida de sâmbătă seara.

stroescu

Energia Rovinari va avea parte de susţinerea suporterilor în derby-ul Olteniei împotriva lui SCM U Craiova, partidă ce se va desfăşura sâmbătă seara, în Sala Polivalenta din Craiova, cu începere de la ora 18:00. O parte din fanii alb-albaştrilor vor pleca din Târgu-Jiu cu două autocare, lucru confirmat de preşedintele secţiei de baschet al clubului Energia Rovinari, Radu Stroescu: „Cu cele două autocare ce le vom pune la dispotizie împreună cu fanii echipei care vor face deplasarea pe cont propriu, ne aşteptăm ca aproximativ 100 de fani să ne susţină în partida de la Craiova.’’. Totodată, Stroescu crede că aceştia pot fi unul din atuurile echipei în partida de sâmbătă seara: „Avem nevoie de aportul fanilor deoarece meciul împotriva Craiovei este unul foarte important. Este un lucru care îi motivează pe băieţi, iar noi ne bucurăm când fanii ne susţin la jocurile avute în deplasare. Aceştia pot fi unul din atuurile noastre sâmbătă seara.’’.

Plecarea faniilor spre Craiova se va efectua sâmbătă (15 februarie) începând cu orele 14:30 din faţa Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.