RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Călin Cristea a rămas acasă

/ 3 februarie 2014

Pandurii are în Antalya un lot de 24 de jucători, surpriza venind din partea lui Călin Cristea, jucător care a fost lăsat acasă.

cristea civilOficial, mijlocașul gorjenilor a suferit o accidentare ce îl face indisponibil pentru această perioadă a pregătirii, însă se pare că Pandurii nu se gândește să-l mai folosească prea mult în retur. Conducerea pandură neagă marginalizarea lui Cristea, jucător aflat în ultimele 6 luni de contract: „Cristea chiar este accidentat, a rămas la Alba Iulia pentru că acum avem un cantonament în care se vor juca meciuri amicale și el nu ar fi putut evolua. E drept, sunt clauze care nu ne permit să-l împrumutăm acum, dacă s-ar fi putut, i-am fi dat drumul să poată juca, dar noi ne vom baza până în ultimul moment pe serviciile lui Cristea”, a declarat președintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Lotul Pandurilor pentru stagiul II din Antalya:

Portari: Mingote, Stanca
Fundași: Ungurușan, Pleașcă, Erico, Christou, Bratu, Mamele, Momcilovic, Sipo
Mijlocași: Buleică, Paulinho, Predescu, Ciucur, Anton, Breeveld, Elton, Nistor, Distefano, Nicoară
Atacanți: dos Santos, Shamsin, Bud, Matulevicius.

Predescu și Matulevicius sunt în perioada de recuperare și se vor antrena separat, probabil fără a fi folosiți în jocurile amicale, în vreme ce poratrul polonez Gliwa și mijlocașul belgian Ojo ar putea deveni panduri în curând: „Ei nu sunt cu noi acum, dar i-am văzut în primul stagiu, negociem pentru ei și suntem într-un stadiu avansat”, a declarat Robert Bălăeț, directorul sportiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.