RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-au stabilit patru adversari pentru Pandurii în Antalya

/ 20 ianuarie 2014

Primul cantonament al Pandurilor din Antalya nu va fi unul în care echipa gorjeană să-și testeze jucătorii în meciuri amicale, însă în cel de-al doilea vor fi cinci astfel de jocuri.

IMG_6070Președintele Eugen Pîrvulescu a dezvăluit numele a patru adversari, însă spune că există posibilitatea ca aceștia să fie schimbați în perioada următoare: „Amicalele nu sunt bătute în cuie. În principiu o să jucăm cu Zestafoni, Şahtior Donetsk, Mlada Boleslav şi Chernomorets Odessa. Posibil încă un amical cu o echipă bună, nu ştim numele”, a declarat oficialul Pandurilor. Acesta a mai spus că și programul ar putea suporta modificări: „E posibil să schimbăm puţin programul. Deocamdată sunt doar discuţii. Asta presupune să revenim în ţară la finalul acestei luni şi să nu mai plecăm pe 3 februarie, ci pe 6 februarie şi să revenim apoi din Antalya cu doar două zile înainte de meciul de la Galaţi. Ar fi o variantă să venim din Antalya direct la meci, dar deocamdată nu e nimic stabilit”, a declarat Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.