RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii are alt președinte!

/ 19 ianuarie 2014

După mai bine de 10 ani în care a fost președinte al Pandurilor, Marin Condescu a demisionat din această funcție și spune că propunerea din partea sindicatelor pentru funcția pe care tocmai a părăsit-o este Eugen Pîrvulescu.

condescu temelescu parvulescu tribunaAflat în conflict deschis cu managerul privat al CEO, unul dintre acționarii Pandurilor, Marin Condescu a renunțat la funcție dar spune că va rămâne în Adunarea Generală a Acționarilor din partea sindicatelor. Tot din partea sindicatelor, în Consiliul de Administrație al Pandurilor, va fi Eugen Pîrvulescu, acesta fiind propus pentru funcția de președinte: „Am toată încrederea în Eugen Pîrvulescu. Este un bun profesionist şi ştie foarte bine echipa şi ce trebuie făcut aici pentru ca rezultatele să fie şi mai bune de acum încolo. El este propunerea noastră, a sindicatele, dar sper să fie preşedinte şi din partea celorlalţi membri din Consiliul de Administraţie şi din Adunarea Generală a Acţionarilor. Sindicatele rămân lângă echipă, dar reprezentantul nostru în Consiliul de Administraţie va fi Eugen Pîrvulescu. Eu rămân reprezentant în Adunarea Generală a Acţionarilor”, a declarat Marin Condescu pentru Mediafax.

Fostul președinte al Pandurilor spune că echipa nu va avea de suferit în perioada imediat următoare, partea financiară fiind asigurată: „Sunt bani din transferuri, din drepturi de televiziune şi de la UEFA, pentru jocurile din Europa League. În iunie ar trebui încasată a doua rată din drepturile de televiziune, peste un milion de euro, şi în condiţiile acestea cred că nu vor fi probleme la club şi că echipa se va descurca şi fără bani de la Complexul Energetic Oltenia, care şi aşa nu a plătit întotdeauna cât a promis”, a mai declarat Condescu conform Mediafax.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

 • FANPAN spune:

  Noi, suporterii echipei PANDURII, nu putem decat sa-i multumim, pentru ca a reusit sa ne faca fericiti. De la o echipa de liga a 3-a, am ajuns vicecampioni, sa jucam in grupele EUROPA si sa dam jucatori la echipa nationala. Sper ca cei care vor prelua conducerea, sa nu ingroape aceasta echipa, ci sa continue pe acelasi drum. RESPECT D-LE CONDESCU.

  • Liviu spune:

   Drum bun, ca ai bagat milioane in buzunar plus comisioane ,tot ce a urmarit impostorul asta a fost doar umplerea buzunarului propriu nicidecum performanta,tare e imi e ca tot impostorul asta o sa conduca din urma si nu scapam de el.Sa se ia de mana cu consateanul lui primar , care n-au fost in stare sa modernizeze stadionul cat de cat si se mai mira de ce nu vine lumea la stadion pai cum sa vina cand se degradeaza pe zi ce trece, echipa e vanduta mereu altii se intaresc aici se vinde,se mai intreaba de ce lumea nu creeaza emulatie,uite de ce.

   • CALOTA spune:

    vino si cu dovezi …pana atunci gurita mica…aaa si acum il asteptam pe marele nostru conducator Calinoiu sa faca ce a facut Condescu!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.