RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Uite-l pe Nistor, nu e Nistor!

/ 13 ianuarie 2014

Dan Nistor ar putea reveni la Pandurii după mai puțin de șase luni petrecute în Hexagon, la Evian, mijlocașul find privit ca una dintre cele mai bune opțiuni de a umple locul lăsat gol în primul usprezece al gorjenilor după plecarea lui Eric.

nistor antrenamentDacă dimineața mutarea părea sigură, site-ul oficial al pandurilor anunțând că s-a ajuns deja la o înțelegere pentru împrumutul lui Nistor la Pandurii până în vară și chiar că acesta va fi prezent cu echipa gorjeană în cantonamentul din Antalya, la reunirea lotului, atât antrenorul cât și președintele executiv au făcut pasul înapoi declarând că nu s-a discutat încă problema și că Dan Nistor reprezintă în acest moment doar o dorință a Pandurilor. În conformitate cu noua orientare a oficialilor s-a mișcat și site-ul pandurilor, de unde a fost ștearsă postarea în care era anunțată iminenta reînregimentare a lui Dan Nistor.

Cert este că Dan Nistor nu a avut parte de o experiență prea plăcută la Evian, unde a jucat foarte puțin în comparație cu așteptările sale și că o revenire la Târgu Jiu nu este exclusă, însă este foarte important și felul în care formația din Franța va onora salariul jucătorului și care va fi cota ce va rămâne de achitat de către Pandurii din acest salariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.