RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Bud, așteptat la Târgu Jiu în această seară

/ 13 ianuarie 2014

Atacantul Cristi Bud ar putea deveni pandur în această seară, el fiind așteptat pentru negocieri la Târgu Jiu în această seară.

bud„Așteptăm un atacant român în această seară la Târgu Jiu pentru negocieri. Este vorba de Cristi Bud, un jucător pe care antrenorul nostru îl știe bine și pe care l-am dori în lotul nostru. Pentru început îi vom oferi un contract pe 6 luni cu opțiune de cumpărare”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Bud, care a evoluat în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaș în 10 partide reușind să înscrie un gol, a jucat în returul campionatului trecut pentru FC Bihor în liga a II-a, acolo unde în 10 meciuri a marcat de 7 ori.

Aducerea lui Bud la Pandurii poate fi o nouă rampă de lansare pentru atacant după grava accidentare suferită în 2011 și, totodată, o mână întinsă de antrenorul care conducea la acea vreme pe Gaz Metan Mediaș, Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.