RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-a dus și cupa…

/ 4 decembrie 2013

Pandurii spune adio Cupei României încă din faza sferturilor de finală după ce a pierdut la București cu 1-0 (0-0) în fața celor de la Dinamo.

IMG_0448Meciul a fost unul la discreția gazdelor în prima sa parte, Boubacar și Țucudean trecându-și în cont ocazii mari pentru Dinamo, Stanca fiind eroul Pandurilor, portarul echipei gorjene reușind o intervenție de efect în fața lui Țucudean. Atacantul dinamovist a scăpat singur spre poarta Pandurilor, dar Stanca a întins o mână și a agățat în ultimul moment încercarea de lob a lui Țucudean. Tot cu un lob a încercat și Matei să-l învingă pe Stanca, dar căpitanul dinamovist n-a găsit spațiul porții. Pandurii a fost în corzi aproape toate cele 45 de minute de joc, o singură ocazie fiind trecută în dreptul elevilor lui Pustai, la capătul unei jumătăți de oră de joc, când Momcilovic a centrat, dos Santos a reluat cu capul, dar Bălgrădean a respins de sub transversală trimițând în corner.

Dinamo a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă contestată, șutul lui Rus atingând mâna lui Mamele în suprafața de pedeapsă. Dragoș Grigore a transformat penaltiul acordat de Alexandru Tudor, iar Pustai a simțit că trebuie să riște. I-a scos pe Buleică și Christou și a mai introdus pe teren doi atacanți, pe Shamsin și Adrovic, a schimbat sistemul în 3-4-3, dar nici așa golul nu a venit. Mișcarea antrenorului gorjenilor a dinamizat jocul dându-i tente dramatice. Pandurii a început să pună presiune, a avut și câteva ocazii, dar s-a expus mult în defensivă și mai putea încasa câteva goluri. Matei a scăpat pe contraatac, a pus mingea în fața porții pentru Țucudean, dar Mamele a intervenit salvator. Adrovic a avut apoi o bună ocazie dar șutul i-a fost respins de Bălgrădean după care i-a scos mingea din șut lui Shamsin. Pe contră, Dinamo putea mușca încă o dată, în prelungiri, dar duelul direct Stanca – Țucudean a fost câștigat de portarul pandur, Stanca blocându-l pe atacant în poziție de unu la unu și meciul s-a încheiat cu succesul dinamoviștilor, la limită.

Pandurii ratează un obiectiv al sezonului părăsind cupa mai devreme decât și-a propus, iar după ce va juca și ultimul meci din Europa League se va concentra doar pe meciurile de campionat, acolo unde este posibil să aibă nevoie de o clasare pe podium pentru a prinde din nou un loc de cupe europene.

Dinamo București – Pandurii Târgu Jiu 1-0 (0-0)

Stadion „Dinamo”, București, spectatori: 5.100

A marcat: Dr. Grigore (min. 62 – din penalti)

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Durimel (min. 19 Luchin), Dr. Grigore, Grecu (min. 89 Șerban) – Boubacar, Thicot, Elton – Matei (min. 69 V. Lazăr), Țucudean, Curtean. Antrenor: Flavius Stoican.

Pandurii: Stanca – Ungurușan (min. 46 Pleașcă), Mamele, Christou (min. 79 Adrovic), Momcilovic – Breeveld, Elton – Buleică (min. 67 Shamsin), Eric, Nicoară – dos Santos. Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Curtean (min. 76), Dr. Grigore (min. 84), Elton (min. 94), Luchin (min. 96), Bălgrădean (min. 97) / Mamele (min. 61), dos Santos (min. 77), Breeveld (min. 87)

Arbitri: Alexandru Tudor – Cristian Nica, Octavian Șovre.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Ionut spune:

    Inca nu vati convins de billy(mamelucu),paraskevas,sashim,androvici si penibilul de nicoara care pare ca practica alt sport ,si lista e deschisa cu alte panarame care nu sunt fotbalisti sunt sportivi si atata tot,sa va fie rusine

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.