RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Dragnea și Liberț contra campioanei

/ 4 decembrie 2013

Accidentarea lui Cosmin Liberț a fost dublată de una a lui Dorin Dragnea, astfel că durerile de cap ale antrenorului Liviu Andrieș sunt acum mult mai mari înaintea primului meci din retur, confruntarea cu HCM Constanța de duminică de la Târgu Jiu.

dragnea„Avem probleme medicale care, din păcate, ne vor face să evoluăm fără doi jucători au avut o evoluție bună în acest tur de campionat. Este vorba de Dorin Dragnea și Liberț Cosmin, doi jucători care au probleme medicale, niște rupturi musculare care, din nefericire pentru noi, până la ora jocului nu le vom putea recupera. Mai este și Dan Ilieș, cu un început de hernie de disc și îl avem și pe Roman suspendat. Suntem cam subțiri din punct de vedere al lotului, dar acest lucru trebuie să ne motiveze și să facem un joc foarte bun înainte de sărbători”, se plânge antrenorul Energiei, Liviu Andrieș. Acesta este nevoit să improvizeze pentru acoperirea postului de conducător de joc: „Soluții pentru coordonator mai avem. Îl avem pe Enache, mai încercăm și cu Dinescu. Trebuie să găsim soluții pentru că toți jucătorii pe care îi are echipa noastră trebuie să completeze pe orice post pe care avem nevoie, iar acest lucru se va întâmpla sigur duminică”, a adăugat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.