RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nou antrenor la Pacos de Ferreira

/ 30 octombrie 2013

După despărțirea de Costinha, conducătorii clubului portughez Pacos de Ferreira s-au orientat rapid și au anunțat deja numele celui care va fi pe banca lusitanilor și la meciul cu Pandurii din Europa League.

HenriqueCalistoEste vorba de  Henrique Calisto, un antrenor de 60 de ani care poate fi considerat drept un antrenor de casă al celor de la Pacos devreme ce el se află acum la cel de-al patrulea mandat la adversara Pandurilor din Europa League. Oficialii portughezi și-au motivat alegerea prin faptul că Henrique Calisto a mai preluat pe Pacos într-o situație similară acum doi ani și a reușit să recupereze miraculos ducând echipa într-o zonă liniștită a clasamentului.

Henrique Calisto a antrenat mai multe echipe portugheze de rang secund, precum Boavista, Academica, Varzim, Braga, Chaves, Leixoes, Penafiel sau Rio Ave, dar are în CV și aproape zece ani petrecuți în Vietnam, fie la echipe de club, fie la cârma echipei naționale.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.